Now Reading
Ce spune parfumul tău preferat despre tine

Ce spune parfumul tău preferat despre tine

Stilul vestimentar și accesoriile pe care le porți în diferite situații spun foarte multe lucruri despre tine. Din acest motiv faci anumite alegeri atunci când te duci la birou și altele când ieși în oraș sau iei cina în familie. Dar cum rămâne cu parfumul? Te-ai gândit că aromele preferate dezvăluie de asemenea foarte multe detalii despre personalitatea ta? Află mai multe despre tine și despre cei din jurul tău, în funcție de parfumul preferat.

Studiile confirmă faptul că fiecare parfum, în funcție de aroma predominantă, spune multe lucruri despre cel care îl poartă. Astfel, poți afla ce spune parfumul tău despre tine, sau care sunt în general caracteristicile persoanelor care preferă parfumurile fructate, orientale, florale sau fresh. Se pare că aceste elixiruri minunate nu ne încântă doar simțurile, ci ne descriu și ne completează.

Parfumurile cu aromă de citrice

Parfumurile cu aromă de citrice ar putea descrie foarte bine o iubită care nu uită niciodată să facă rezervare pentru cină, un prieten care își amintește ziua de naștere a tuturor sau o persoană pregătită să cucerească lumea. Mai exact pe cineva care are întotdeauna situația sub control. Principalele caracteristici ale celor care preferă aceste parfumuri sunt ambiția, hotărârea și autoritatea. Pot fi percepuți uneori ca persoane dominante sau agresive. De obicei sunt lideri înnăscuți și nu se sfiesc să o arate. O astfel de atitudine poate fi benefică în unele situații, însă este necesară o doză suplimentară de atenție când vine vorba de sentimentele celorlalți.

Parfumurile florale – trandafirii și lavanda

Persoanele care preferă parfumurile cu aromă de trandafir sunt în general introspective și atente la nevoile celorlalți. Au tendința de a cântări cu grijă opțiunile înainte de a face o alegere. Sunt rezervate și reflexive, motive pentru care rareori își pierd controlul. Am putea spune pe scurt că gândesc înainte să acționeze. Au foarte puține regrete, dacă nu chiar nici unul.

Iubitorii parfumurilor de lavandă sunt prietenoși, ceilalți îi consideră deschiși și le apreciază compania. Poți conta pe ei că îți vor înveseli ziua și te vor face să te simți mai bine în momente dificile. Le place să aibă mulți prieteni și lucrează bine în echipă. Pot fi rezervați din punct de vedere sexual, dar sunt curioși din fire. O altă caracteristică a lor este că sunt persoane contemplative.

Parfumurile fructate

Nu am putea spune despre fanii parfumurilor fructate că sunt la fel de dulci precum căpșunile sau caisele. Dimpotrivă, sunt de obicei persoane pesimiste, mofturoase și ușor iritabile. Dacă te numeri printre cei care preferă fructele autohtone sau cele exotice, este recomandat să acorzi mai multă atenție atitudinii pe care o ai față de ceilalți. Este bine să fii conștientă de faptul că tinzi adesea să vezi lucrurile în lumină negativă și te poți enerva cu prea multă ușurință. Iar dacă ești și ușor ironică sau cinică, poți deveni o companie mai degrabă neplăcută. Chiar dacă poate părea amuzant, ceilalți nu vor crede același lucru despre umorul tău sarcastic. Fă un efort și renunță la încruntare.

Parfumurile dulci, orientale – vanilie și lemn de santal

Cei care prefera vanilia au o energie debordanta, chef de viata și sunt sufletul petrecerilor. Iubesc distracțiile și le place să danseze. Sunt persoane extroverte, se descurcă exemplar când este vorba de socializare și le place să cunoască oameni noi. Dacă printre parfumurile tale preferate se numără și unul cu aroma de vanilie, să petreci weekend-ul în fața televizorului nu este o opțiune. Preferi zgomotul și aglomerația orașului, care te fac imediat să te simți în elementul tău.

Lemnul de santal oferă parfumurilor o aromă orientală, dulce și lemnoasă. Persoanele care o preferă sunt perfecționiste și autocritice. Au așteptări mari de la ele și de obicei se află mereu printre primii, indiferent că este vorba de parcursul educațional, profesional sau de activități sportive. Deși datorită caracterului lor reușesc să ajungă de multe ori unde și-au dorit, se pot supăra cu ușurință dacă li se face vreo remarcă. Dacă te regăsești în această descriere, ai nevoie de puțină relaxare. Nimeni nu te judecă atât de dur cum ești înclinată să crezi.

Parfumurile sunt miresme minunate care pot aminti de Orient, vară, primăvară sau de mare. Iar pe lângă faptul că ne încântă simțurile, ne pot ajuta să ne înțelegem mai bine pe noi înșine, sau pe cei din jurul nostru.

Sursa foto: Shutterstock

https://www.shutterstock.com/image-photo/young-woman-wearing-white-silk-bathrobe-45179425?src=ACMxuyDM8o0wlKZYfMqBig-1-66

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top