Now Reading
Cei mai frumoși ani/ La Belle Époque – o comedie sexy și originală, cu Daniel Auteuil și Fanny Ardant, din 16 octombrie în cinematografele din țară

Cei mai frumoși ani/ La Belle Époque – o comedie sexy și originală, cu Daniel Auteuil și Fanny Ardant, din 16 octombrie în cinematografele din țară

Revista Psychologies
cei-mai-frumoși-ani-La-Belle-Époque-o-comedie-sexy-și-originală-cu-Daniel-Auteuil-și-Fanny-Ardant-din-16-octombrie-în-cinematografele-din-țară

Cei mai frumoși ani/ La Belle Époque, o comedie franțuzească care emoționează și distrează deopotrivă și care îi are în rolurile principale pe Daniel Auteuil, Guillaume Canet și Fanny Ardant, va rula din 16 octombrie în cinematografele din țară. Scris și regizat de cunoscutul dramaturg francez Nicolas Bedos, Cei mai frumoși ani va fi reprogramat și în cinematografele care, pentru moment, sunt închise.

Considerat de Hollywood Reporter „sexy și original” și descris de Variety drept „un Westworld francez cu actori în loc de roboți”, Cei mai frumoși ani/ La Belle Époque propune cinefililor o călătorie în timp, nostalgică și plină de umor, în care un bărbat încearcă să o redescopere pe femeia de care s-a îndrăgostit cu 40 de ani în urmă. Filmul a deschis ediția din acest an a Transilvania International Film Festival și a avut mai multe avanpremiere în cinematografele din țară, fiind întâmpinat cu căldură de către publicul din România.

Viața lui Victor, un bărbat nefericit de 60 de ani, este dată peste cap atunci când Antoine, un anteprenor strălucit, îi propune un nou tip de atracție: îmbinând reconstituiri istorice și artificii teatrale, firma lui Antoine permite clienților să aleagă o perioadă din viața lor în care să se întoarcă în timp. Victor alege să retrăiască săptămâna cea mai marcantă din viața sa, cea din urmă cu patruzeci de ani, când şi-a întâlnit marea dragoste.

Trailer oficial: https://youtu.be/uyo00wsMaLo

Prezentat în afara competiției la Cannes 2019 și de trei ori premiat la César 2020 – Cea mai bună actriță într-un rol secundar (Fanny Ardant), Cel mai bun scenariu (Nicolas Bedos) și Cele mai bune decoruri – Cei mai frumoși ani/ La Belle Époque va rula în cinematografele din: București (Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Sun Plaza), Brașov (Cinema One), Cluj (Cinema Victoria, Cinema City Iulius Mall), Satu Mare (Cinema One), Sfântu Gheorghe (Cityplex Arta), Sibiu (CineGold), Târgu Mureș (Cinema Arta), Timișoara (Cinema City – Nepi).

În luna octombrie, pe canalul de Vimeo al Independența Film, https://vimeo.com/independentafilm, actualizat constant cu titluri de marcă din portofoliul companiei, vor fi lansate filme noi, premiate în marile festivaluri internaționale și care nu au avut parte anul acesta de un parcurs cinematografic complet. Peste 25 de filme independente se regăsesc în acest moment pe canalul de Vimeo al Independența Film, printre ele numărându-se Parasite/ Parazit (r. Bong Joon Ho), câștigător al Palme d’Or la Cannes 2019, Les misérables/ Mizerabilii (r. Ladj Ly), nominalizat la Palme d’Or, Cannes 2019, Loveless/ Fără iubire (r. Andrey Zvyagintsev), câștigător al Premiului Juriului la Cannes 2017, sau Shoplifters/ O afacere de familie (r. Hirokazu Koreeda), câștigător al  Palme d’Or, Cannes 2018.

Văzut de Radio Guerrilla

Parteneri media: Cinemap, Zile și Nopți, Dinfilme.ro, Films in Frame, FilmSi, Movienews, Spotmedia, Munteanu Recomandă, Ziarul Metropolis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top