Now Reading
CLEAR Nutrium 10 – pentru un par sanatos

CLEAR Nutrium 10 – pentru un par sanatos

Revista Psychologies

CLEAR stie ca un par minunat incepe cu o piele a capului sanatoasa, de aceea o echipa de experti in domeniul dermatologiei s-a intrunit la Paris in cadrul Simpozionului CLEAR pentru Sanatatea Pielii Capului pentru a dezbate solutiile actuale pentru mentinerea sanatatii scalpului si a paului.

Astfel, Institutul de Dermatologie din Paris a identificat un complex de ingrediente care, prin utilizare regulata, hidrateaza pielea capului 3 straturi in profunzime si ajuta la eliminarea completa a matretii pe termen lung.

Noul sampon CLEAR Women pentru femei contine un complex unic cu minerale, pro-vitamine si uleiuri numit Nutrium 10.

Ce inseamna de fapt Nutrium 10? Tehnologia revolutionara din spatele complexului Nutrium 10 consta in asocierea optima de vitamine, minerale si agenti antimatreata, fiind singura formula cu nutrienti benefici care patrund in profunzime, hidratand si ingrijind pielea capului si parul.

Nutrium 10 contine vitaminele B6, C, E, minerale, aminoacizi, doi agenti antimatreata pentru o mai mare eficienta in combaterea matretii (Zinc Pyrithione, Climbazole) si Panthenol pentru ingrijirea parului, care ajuta la mentinerea sanatatii pielii capului si a parului.

Deoarece la femei pielea capului este predispusa la iritatii si se deshidrateaza mai usor din cauza stresului si a permanentei schimbari de coafura, CLEAR ofera solutii complete, fara compromisuri. Cu noul sampon antimatreata Clear Women spune NU matretii, NU iritatiei, NU scalpului uscat. Bucura-te de un par curat, fara matreata, dar matasos si stralucitor!

Special pentru tine, CLEAR a creat 7 variante de sampon antimatreata cu tehnologia Nutrium 10, care hidrateaza pielea capului si ingrijeste parul in acelasi timp.

  • CLEAR ICE COOL MENTHOL 2 in 1 racoreste si improspateaza scalpul si parul datorita extractului de mentol.
  • CLEAR SCALP OIL CONTROL cu mentol si extract de lamaie elimina matreata vizibila si mancarimile asociate si indeparteaza excesul de sebum incepand de la prima spalare.
  • CLEAR SENSITIVE SCALP elimina matreata vizibila, dar si mancarimile asociate si calmeaza scalpul sensibil incepand de la prima spalare.
  • CLEAR ANTI HAIR FALL fortifica firul de par fragil si reduce caderea parului datorata ruperii cu p¢nă la 95% (fata de un sampon fara balsam).
  • CLEAR SOFT & SMOOTH hraneste parul si pielea uscata a capului si lasa parul stralucitor si cu pana la de 4 ori mai matasos (fata de un sampon obisnuit fara balsam).
  • CLEAR DAMAGED & COLORED HAIR REPAIR hraneste scalpul uscat si parul degradat sau vopsit. Repara parul fragil de la radacina la varf pentru a proteja impotriva deteriorarii si ruperii.
  • CLEAR VOLUME MAXX pentru un par frumos fara compromisuri: zero matreata* si mai mult volum inca de la prima spalare.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top