Now Reading
5 avantaje pe care le oferă în plus lentilele fotocromice Sensity de la HOYA Vision Care

5 avantaje pe care le oferă în plus lentilele fotocromice Sensity de la HOYA Vision Care

Revista Psychologies

Lentilele fotocromice aduc în general avantajul a două funcții pe care ochelarii le îndeplinesc concomitent – corecția vederii și protecția față de lumină. Cu timpul, stilul nostru de viață s-a diversificat și și-a grăbit ritmul. Ca atare, avem mai multe așteptări și de la ochelarii pe care îi purtăm, pentru a face față cu brio provocărilor de zi cu zi.

Lentilele fotocromice Sensity de la HOYA Vision Care vin cu o tehnologie inovatoare, capabilă să realizeze mai rapid tranziția de la un mod la altul, într-un ritm sincronizat stilului tău de viață.

Lentilele fotocromice au reprezentat un salt important în evoluția lentilelor de vedere. Pe măsură ce stilul nostru de viață a devenit mai alert, și tehnologia din spatele ochelarilor cu lentile fotocromice a fost constrânsă să evolueze. Astfel, timpul necesar tranziției a început să scadă drastic și să ajungă la o sincronizare naturală a condițiilor de mediu cu nevoia de libertate de mișcare și confort pentru vedere.

În continuare, vă prezentăm o tehnologie ajunsă în topul inovațiilor, oferind o tranziție suficient de rapidă de la mediul exterior la cel interior pentru a putea fi resimțită ca un proces natural.

Iată care sunt principalele cinci avantaje oferite de lentilele Sensity de la HOYA Vision Care:

  1. Așa cum spuneam, principalul avantaj este că înlocuiesc cu succes ochelarii de soare, menținându-și în același timp și funcția de corecție a vederii. Astfel, folosești aceeași pereche de ochelari în ambele situații, cu o adaptabilitate extrem de rapidă la lumină în mediul interior;
  2. Protecție față de razele ultra-violete – lentilele Sensity susțin sănătatea ochilor și prin protecția UV 100%, prezentă pe ambele suprafețe ale lentilelor.
  3. Anularea reflexiilor orbitoare – prin tratamentul antireflex, lentilele au avantajul unui efect de contrast, pentru un plus de confort pentru ochi.
  4. Lentilele fotocromice sunt economice și durabile – vă puteți bucura de beneficiile a două perechi de ochelari într-o singură ramă, fără a vă îngrijora de mentenanța unei a doua perechi.
  5. Aspectul estetic. Lentilele Sensity se remarcă prin designul definit de suprafața cu efect de oglindă, specific ochelarilor de soare, menținându-și în același timp și performanța vederii.

Lentilele Sensity vin în cinci variante, perfect adaptate fiecărui stil de viață.

Dintre acestea, amintim:

Sensity Fast

Lentilele Sensity Fast se adresează, cu precădere, celor care adoptă un stil de viață activ și alternează între celor două medii – interior și exterior.  Fast – pentru că efortul performanței lentilelor se concentrează pe reducerea timpului de tranziție la starea de transparență. De asemenea, lentilele Sensity Fast sunt concepute și pentru a oferi protecție față de razele UV dar și a luminii albastre a ecranelor.

Sensity Shine

Pentru cei care prețuiesc aspectul estetic al ochelarilor, Sensity Shine este opțiunea ideală. Lentilele Sensity Shine combină tehnologia fotocromică cu un design exclusivist. Acestea au un grad de închidere mai ridicat în aer liber și oferă purtătorilor un aspect aparte datorită efectului de oglindă mai intens în lumină, și mai subtil, la interior.

Sensity Dark

Lentilele Sensity Dark sunt concepute pentru persoanele care fac sport în aer liber sau petrec mai mult timp afară. Principala caracteristică a acestor lentile este capacitatea de a se închide mai mult decât celelalte la lumină, oferind un plus de confort. Astfel, fie că este vorba de mersul pe bicicletă, pescuit sau șofat, îți poți menține concentrarea și vederea clară fără a te incomoda lumina prea puternică a soarelui.

HOYA Vision Care, marcă a calității și lider mondial în inovație

În peste cei șaizeci de ani de existență pe piață, compania japoneză HOYA și-a câștigat titlul de lider mondial al inovației tehnologiei de optometrie. Calitatea produselor sale a fost rezultatul unui efort permanent de cercetare și diferențiere față de piață.

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii un număr cât mai mare de pacienți români.

Acest articol v-a fost oferit de HOYA Lens România.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top