Now Reading
Concursuri, premii si surprize pentru copii – la HAPPY baby DAY

Concursuri, premii si surprize pentru copii – la HAPPY baby DAY

Revista Psychologies

Nu rata editia speciala a evenimentului HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun! Pe 31 mai, intre orele 11 si 13, babyonline.ro te asteapta, impreuna cu cel mic, langa Cinema City, la etajul 1, pentru o editie speciala HAPPY baby DAY, dedicata copiilor.

Cei mici vor descoperi minunata lume a printesei Sofia Intai, personaj indragit al noului serial Disney Junior, vor participa la o multime de concursuri, vor castiga premii oferite de Disney Junior si se vor distra impreuna cu animatorii Blu Party.

In timp ce ei vor avea parte de distractie cat cuprinde, parintii vor vorbi cu specialistii H&M si Baby Spa, dar si cu colegii nostri de la Fundatia Ringier, care desfasoara programul Ajuta Copiii.

Tot in cadrul evenimentului HAPPY baby DAY se vor alege, in direct, castigatorii concursurilor lansate in luna mai pe babyonline.ro.

Vor fi desemnati prin tragere la sorti castigatorii concursului Disney Junior – Sofia Intai, precum si vedetele editorialului de moda H&M (din randul celor care s-au inscris in concursul H&M premiaza cele mai cool tinute de vara!)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top