Now Reading
Cum a revoluționat Big Time Gaming piața jocurilor de păcănele

Cum a revoluționat Big Time Gaming piața jocurilor de păcănele

Revista Psychologies
big-time-gaming-pacanele

La fel ca orice altă industrie, cea de gambling și jocuri de noroc are și ea parcursul ei de-a lungul anilor. Trecând prin foarte multe etape de schimbare și evoluție, privind în trecut ne putem da seama despre care au fost cei mai importanți factori care au influențat sistemul evolutiv. Big Time Gaming este unul dintre acești factori, iar astăzi analizăm cum de un furnizor de jocuri de noroc își poate aduce aportul într-o industrie și să o schimbe pentru totdeauna.

Cele mai mari reușite

Una dintre cele mai mari reușite ale industriei de sloturi și păcănele o reprezintă slotul Shining Crown online, dar la o scurtă privire în portofoliul acestui operator, putem vedea cum s-a schimbat industria cu ajutorul celor de la Big Time Gaming. Una dintre cele mai bune îmbunătățiri aduse industriei de sloturi este funcționalitatea Megaways, fiind probabil cel mai revoluționar upgrade adus jocurilor de slot.

Primul slot care a fost echipat cu o asemenea funcționalitate a fost pentru prima dată lansat în anul 2016 și se numea Dragon Born. Dacă nu știați deja, funcția Megaways schimbă complet regulile oricărui joc de slot. Dacă la un joc standard clasic, numărul liniilor de plată ar fi de aproximativ 10, 20, 30 sau poate chiar 50, atunci când sistemul Megaways este adăugat pe slot, lucrurile ajung la un alt nivel. Iată ce funcții importante poți întâlni dacă te joci Dragon Born:

  • Cei 6 tamburi dezvoltă o capacitate de fix 117.649 de linii de plată
  • Pe fiecare tambur pot ateriza de la 2 până la 7 simboluri în același timp
  • Cele peste o sută de mii de linii de plată pot fi disponibile numai atunci când toți tamburii au 7 simboluri
  • Chiar și cu minimul de linii de plată activ, slotul tot oferă 64 de linii de plată

Ceea ce este și mai interesant este că Dragon Born nu este cel mai impresionant dintre sloturile Megaways. Fiind primul care a lansat seria, evident că era foarte mult loc pentru îmbunătățiri. Cele mai noi sloturi Megaways acordă câștiguri care îți vor schimba percepțiile despre sloturi.

evolution-gaming

Evolution Gaming a cumpărat BTG

Big Time Gaming a realizat multe până într-un punct în care a început să își facă simțită prezența în piața mondială de jocuri de noroc. Evolution Gaming este unul dintre actorii principali care se bucura deja din 2006 de locul 1 în topul companiilor de cazino live. Astfel, Evolution Gaming a făcut o ofertă de nerefuzat celor de la Big Time Gaming oferindu-le suma de 535 de milioane de dolari pentru achiziția companiei.

Această sumă de 450 de milioane de dolari după taxe a fost achitată 70% cash, iar restul de 30% au reprezentat drepturile de pe piața de bursă din Stockholm. La acel moment, Evolution Gaming avea deja foarte mult succes pe segmentul de jocuri de noroc pe care îl aborda deja de foarte mult timp. Din dorința de a-și mări portofoliul de servicii și pentru a ieși din zona de sloturi, Evolution Gaming au achiziționat NetEnt, inclusiv Red Tiger Gaming pentru 2 miliarde de euro, în 2020.

Big Time Gaming încă deține drepturile de dezvoltator pentru jocurile Megaways.

la-fel-de-inovatori

Vor fi cei de la BTG la fel de inovatori și în viitor?

Cei care au apreciat produsele de la Big Time Gaming tind să creadă că o astfel de mutare nu este tocmai una care să aducă foarte multe beneficii. Noi le dăm dreptate. Este evident că dacă o companie excela la un capitol, schimbarea nu era necesară, iar acest lucru poate dăuna productivității echipei.

Ceea ce ar trebui să știe fanii BTG, este faptul că echipa de dezvoltatori și programatori de la Big Time nu s-a schimbat. CEO-ul De la BTG, Nik Robinson s-a ales cu o sumă de bani destul de frumoasă și a decis că este în avantajul său să continue să lucreze cu cei de la Evolution Gaming pentru a continua să creeze produse inovatoare pentru industria de gambling din lume.

Concluzie

În cele din urmă, revoluționarea unei industrii nu se face foarte ușor și deși există foarte multe companii care produc anual sute de produse noi, schimbările majore se întâmplă rar și foarte treptat. Big Time Gaming a demonstrat acest lucru reușind să scoată un produs nou. De atunci, echipa a prins foarte multă încredere și s-a dat startul unui maraton de creație și reușite.

Echipa de la BTG se laudă cu alte lansări de succes precum Bonanza sau Megaclusters, dar și cu Megaquads. Acum se înțelege foarte bine de ce Evolution Gaming a considerat că o sumă de jumătate de milion de euro este un preț echitabil.

Big Time Gaming a revoluționat piața jocurilor de păcănele, dar va continua să facă acest lucru? Și oare pentru cât timp? Doar timpul va răspunde.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top