Now Reading
Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking

Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking

Revista Psychologies

Dalles GO, cea mai mare platforma de cursuri after work din Romania, te invita intr-o fascinanta calatorie de redescoperire personala si reinventare profesionala. Inscrie-te din timp la Dalles GO si beneficiezi de o reducere substantiala de 30% la cursurile tale preferate, programate sa inceapa in aceasta primavara!

¨Invat ceva nou; imi schimb cariera; imi aleg un nou mentor; imi petrec altfel timpul dupa birou; cunosc oameni interesanti¨. Nu mai lasa rezolutiile noului an sa astepte! Fa-ti bagajele si porneste in cea mai fascinanta calatorie a vietii tale.

Echipa de mentori Dalles Go este formata din cei mai buni profesionisti din domeniul industriilor creative care vor fi alaturi de tine pe parcursul a 12 saptamani fantastice.

Ovidiu Buta, Lena Criveanu, Geta Voinea, Narcisa Simandan si Marius Tudosiei sunt doar o parte dintre profesorii care te vor ajuta sa stabilesti itinerariul carierei tale viitoare si te vor face sa traiesti experiente de neuitat.

Doar in luna februarie beneficiezi de reducerea de 30% la toate cursurile din portofoliul Dalles GO: Design vestimentar, Stilism & Tendinte in Moda, Make-up, Fotografie, Hairstyling, Design Interior, Personal Branding, PR, Social Media, Comunicare Online, Actorie si Cooking.

Profita de reducerile din luna februarie si rezerva-ti loc la cursul preferat pe www.dallesgo.ro / 0769 041 711.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top