Now Reading
De ce sunt bune pentru copii desenele animate

De ce sunt bune pentru copii desenele animate

Revista Psychologies

Sunt bune desenele animate? Si aici nu vorbim despre cele in care motanul urmareste soricelul cu un vatrai de soba incercand sa il loveasca, sau cand, desi a cazut intr-o prapastie cu tot cu un bolovan dupa el, coiotul pare ca nu are nimic. Desi amuzante, desenele animate de pe vremea copilariei noastre, nu sunt deloc benefice, spun specialistii.

Vorbim despre un nou tip de educatie pe care psihologii l-au gandit cu ajutorul unor instrumente moderne si pe placul celor mici.

Desenele animate educative. In care copiii gasesc informatii utile in viata de zi cu zi, le dezvolta spiritul civic si ecologic, le vorbesc despre principii si valori prin joc si asocieri creative.

Astfel au aparut o multime de productii animate in care super eroul nu se mai lupta cu dusmanii ca pe vremuri, ci invata cum sa recicleze, sa planteze copaci, sa lucreze in echipa si sa fie de ajutor oricui are nevoie. Un super erou modern pe care copilul, cu precadere cel prescolar, il poate avea drept model.

In acest spirit, Libertatea lanseaza pentru cei mici colectia Patrula Catelusilor, in continuarea serialului de desene animate atat de indragit de copii.

In seria tiparita sunt prezentate noi aventuri ale grupului de catelusi curajosi si priceputi in toate, mereu dornici sa fie de folos. Cui? Copiilor, bineinteles.

Prima carte a colectiei apare miercuri, 26 octombrie. O gasiti la toate chioscurile, la pretul special de 24,99 lei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top