Now Reading
Descoperiti noua Gama Elseve Arginine Resist X3

Descoperiti noua Gama Elseve Arginine Resist X3

Revista Psychologies

Concentrat de arginina pentru parul fragil: restructureaza fibra capilara hraneste radacina parului parul creste mai puternic.

Pentru prima data, Elseve utilizeaza arginina in gama produselor pentru ingrijirea parului, un ingredient inovator, primul care are actiune asupra radacinii firului de par. Proteinele sunt alcatuite din molecule numite amino-acizi, iar arginina este un aminoacid esential. Reprezinta 9% din toti aminoacizii din firul de par, fapt care inseamna ca este una din componentele proteice principale din firul de par.
Arginina are o sarcina pozitiva duala care este atrasa cu putere de catre parul fragil (care are o sarcina negativa). Deoarece se pot atasa de par cantitati mari, de la radacina la varf, hranind bulbul, rezistenta firului de par este refacuta.

Descoperiti noua Gama Elseve Arginine Resist X3SPRAY TRATAMENT (18 lei)
Formula acestui tratament intensiv patrunde foarte rapid, actionand asupra radacinii parului. Un produs care nu necesita clatire, creat pentru a fi masat pe scalp, acest tratament spray activeaza microcirculatia in jurul bulbului. Rezultate: schimburile nutritionale sunt optimizate si parul creste mai rezistent.

BALSAM (14 lei)
Acest balsam ce trebuie utilizat dupa sampon intareste si sporeste actiunea samponului prin sporirea concentratiei de arginina in firul de par. Refacut si protejat, parul este mai putin vulnerabil la efectele pieptanarii si perierii si este descurcat mai usor.

SAMPON (14 lei)
Samponul de intarire, cu textura sa bogata si cremoasa depoziteaza arginina pe firul de par, de la radacini pana la varfuri. Firele de par sunt refacute inca de la prima aplicare. Parul isi recapata vitalitatea si rezistenta.

MASCA (27 lei)
Masca se utilizeaza dupa sampon si asigura o ingrijire intensa parului fragil. Distribuita uniform pe par, masca este usor de clatit. Datorita texturii sale bogate, formula completeaza eficacitatea argininei pentru rezultate deosebite.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top