Now Reading
Designerii de obiect din toata tara reuniti la TiMAF

Designerii de obiect din toata tara reuniti la TiMAF

Revista Psychologies

Piese de mobilier, corpuri de iluminat, accesorii si decoratiuni pentru interioare create de designerii romani din toata tara? Le puteti vedea in cadrul Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania (TiMAF), care isi propune promovarea talentelor autohtone.

Cei mai creativi designeri romani din toate orasele Romaniei sunt invitati sa se faca cunoscuti in cadrul acestei expozitii de design de obiect aflata la prima editie, care se va desfasura in perioada 11-14 octombrie 2014 la Cluj.

Este prima prima data cand se face o expozitie de design la care nu exista limita de varsta pentru participanti si nu exista taxe de inscriere sau participare!

Piesele de design inscrise in concurs trebuie sa fie realizate, sa existe macar la nivel de prototip. Va exista o selectie pentru aceasta expozitie, care va fi facuta de catre un juriu compus din urmatorii membrii: Ileana Raducanu – redactor-sef ELLE Decoration, Ioana Mezei si Adela Parvu – blogger home & garden.

Amenajarea spatiului este asigurata de catre organizator, iar spatiul alocat pentru fiecare participant difera in functie de specificul produselor. Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude produsele designerilor selectati la momentul amenajarii, daca acestea nu intrunesc criteriile de selectie ale juriului.

Detalii despre particiapre si regulament pe timaf.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top