Now Reading
Eden Spa Continental un spatiu destinat relaxarii si detoxifierii

Eden Spa Continental un spatiu destinat relaxarii si detoxifierii

Revista Psychologies

Terapiile SPA clasice vor fi completate de tehnici asiatice de echilibrarea energetica, presopunctura, reflexoterapie si acupunctura.

Eden Spa Continental un spatiu destinat relaxarii si detoxifieriiLa Eden Spa GHContinental, exista o premiera la capitolul terapii datatoare de pace. 4 Elements Healing Ritual – un ritual signature de 120 de minute care inglobeaza toate simturile, bazat pe cele 4 elemente: foc, apa, pamint, aer. Interconexiunea acestora da nastere unui stil de viata sanatos, deoarece ele ne influenteaza nivelul de energie si starea de bine a intregului organism.
Ei bine, noua locatie Eden Spa, iti aduce mai aproape beneficiile apei pentru ca sauna si jacuzzi-ul sunt doua dintre atuurile locatiei. Acestor dotari li se adauga si o sala de sport complet echipata.

Vino la Eden Spa GHContinental si ca sa te bucuri de un lounge cafe spa. Aici, dupa terapie, poti savura un ceai sau un shake natural de fructe in Tranquility Spa Lounge si poti citi si o carte buna.
Acesta zona de relaxare va gazdui o serie de evenimente din seria „Spa pentru tine” dedicate armoniei dintre corp, minte si spirit. Manifestarile vor beneficia de prezenta unor specialisti in domeniul nutritiei, psihologiei, sanatatii mentale si se vor adresa prioritar oaspetilor fideli ai Eden Spa.

„Sper si cred ca noul Eden Spa sa fie un loc unde sa iti poti reumple bateriile cu energie si dorinta de viata. Fiecare dintre noi cauta cu disperare acea stare de bine interioara”, spune Liliana Paraipan, Director General Eden Spa. „Eu stiu ca spa-ul ofera aceasta stare pe care o poti lua cu tine de cate ori ai nevoie. Cu cat exista mai aproape de tine un astfel de loc, cu atat mai usor vei decide sa il vizitezi, sa il inglobezi in rutina ta saptamanala”, aduga ea.

Eden Spa GHContinental isi ofera serviciile atat clientilor hotelului, dar si bucurestenilor care locuiesc sau care au biroul in centrul Bucurestiului. Pentru oaspetii hotelului, Eden SPA GHContinental ofera o gama variata de masaje si terapii de relaxare, pe cand pentru bucuresteni exista 2 tipuri de abonamente care vizeaza ingrijirea curenta – pachet Relax ( acces nelimitat la sauna, jacuzzi, fitness, aria de relaxare si o terapie la alegere – pret 450 lei) si pachetul Wellness ( acces nelimitat la sauna, jacuzzi, fitness, aria de relaxare, plus cate o terapie la alegere pe saptamana – pret 750 lei).

Eden Spa Continental

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top