Now Reading
Editura Frontiera lansează luna aceasta o colecție nouă!

Editura Frontiera lansează luna aceasta o colecție nouă!

Revista Psychologies

Editura Frontiera lansează luna aceasta o colecție nouă, care se adresează adulților preocupați de educația copiilor, dar și de propria educație: META frontiera. 

Colecția explorează preocuparea centrală a Editurii Frontiera: poveștile frumoase pentru copii înțelepți. Vor fi abordate subiecte legate de educația copilului, rolul poveștilor în dezvoltarea noastră ca adulți, limbajul emoțiilor sau chiar teme specifice dezvoltării copiilor cu nevoi speciale. 

Editura Frontiera a debutat cu titluri dedicate copiilor cu autism și întârzieri de dezvoltare, așadar, onorând începuturile editurii, prima carte din colecția META frontiera este o ediție nouă a unubestseller din zona cărților de terapie pentru copiii cu autism: Motivație și recompensă” de Robert Schramm.

motivatie-si-performantaCartea lui Robert Schramm este unul din cele mai bune ghiduri pentru intervenția în autism la domiciliu. Nevoia părinților de astfel de cărți este cu atât mai presantă în contextul ultimelor luni, care au redus dramatic posibilitatea de urmare a terapiilor obișnuite în centrele specializate.

Autorul traduce în limbaj accesibil știința care se află la baza terapiei moderne numite ABA și explică importanța esențială a păstrării motivației copilului de-a lungul întregii zile, reducând sau eliminând cu totul recursul la metode intruzive. Metoda se bazează pe dezvoltarea unei relații atât de plăcute între terapeut și copil, încât terapeutul nu va putea preda atât de mult cât va vrea copilul să învețe.

Despre Editura Frontiera

Editura Frontiera a fost înființată în anul 2009 și a fost prima editură din România specializată în cărți dedicate recuperării copiilor cu autism sau alte întârzieri de dezvoltare. În ultimii patru ani, Editura Frontiera și-a dezvoltat un profil de editură dedicată cărților ilustrate pentru copii și și-a câștigat un loc bine definit în piața de carte premium.

Indiferent de domeniul abordat, cărțile Frontiera sunt o invitație la autoeducație: literară, vizuală, terapeutică. Fetița care plutește pe ape în umbreluță și care este simbolul editurii se numește Zoe. Zoe este o exploratoare curioasă și cutezătoare, mereu în căutare de povești care să inspire în bine viața copiilorPoveștile descoperite de Zoe pot fi urmărite pe canalele editurii:

www.editurafrontiera.ro

https://www.facebook.com/editurafrontiera

https://www.instagram.com/editurafrontiera/

https://www.youtube.com/channel/UCwYTmBVI0LjLRT6CQZTt6YQ

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top