Now Reading
eJobs EXPO, cel mai mare Targ de Joburi si Cariera din Romania

eJobs EXPO, cel mai mare Targ de Joburi si Cariera din Romania

Revista Psychologies

A mai ramas o saptamana: completeaza-ti SmartCV-ul si participa la eJobs EXPO! Mii de oportunitati de angajare, zeci de workshop-uri si sute de premii – acestea sunt cele mai importante dintre beneficiile promise celor peste 35.000 de participanti asteptati la eJobs EXPO.

 

A doua editie a celui mai mare Targ de Joburi si Cariera din Romania are loc, anul acesta, intre 17 si 18 mai, in Pavilionul Central al Complexului ROMEXPO. Intrarea candidatilor este gratuita pe baza de CV, programul evenimentului fiind:

* Vineri, 18.05: 10.00 – 19.00

* Sambata, 19.05: 10.00 – 17.00.

 

“Pentru a profita de oportunitatile oferite de eJobs EXPO, recomandam vizitatorilor sa participe la targ cu CV-ul lor eJobs, in format SmartCV (prevazut cu un cod de bare), tiparit intr-un singur exemplar. Candidatii pot descarca gratuit SmartCV-ul lor din contul eJobs.ro. Cu un singur exemplar al SmartCV-ului, candidatii pot aplica la toate joburile dorite, in cadrul eJobs EXPO. CV-ul aplicantului va fi scanat si salvat automat in baza de date a companiei. Astfel, atat candidatii cat si angajatorii vor fi mai eficienti in procesul de recrutare.

Folosirea Sistemului SmartCV optimizeaza timpul de aplicare si de selectie, in favoarea interactiunii directe dintre candidat si angajator”, a declarat Ana-Maria Cetatean, Brand Manager eJobs.

 

eJobs EXPO, cea mai relevanta oferta de joburi

eJobs EXPO se distinge prin miile de oportunitati de cariera oferite candidatilor de catre companiile de top participante la targ. Intre angajatorii care ofera job-uri in diverse departamente se numara: Adecco, Aegon, ArcelorMittal, Baneasa Development, BestEngineer, Beyluxe Communication, BRD – Groupe Société Générale, BSS – BUILDING SUPPORT SERVICES, CEFORA Business School, Cegeka, Competence Call Center, Complete training, CGS, Cooptalis, DAEDALUS MILLWARDBROWN, DHL INTERNATIONAL ROMANIA, Divertiland, EMIROM, ENDAVA, Excon Consultanta, F64, Farmaciile Dona, Gerom, Global Staffing, Grand Cinema Digiplex, Grawe Romania, Hewlett-Packard, HR EXPRESS, Humangest, IFUTURE, Incrys, Indaco Systems, Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), INTEGRAL, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Kepler-Rominfo, Lidl, LIKE IT, LUXOFT, MACROMEX, Max Bet, McDonald’s, Michelin, Netopia, Norauto Romania, P&G, PROFESSIONAL, REALPRO, Renault Romania, RIN Hotels, Ringier Romania, Profi Rom Food,SIMEROM, SMAVI in parteneriat cu IGPPA, Studio Moderna, Succes Nic, Sud Est imobiliare, TeleTRADE D.J., TenarisSilcotub, Trenkwalder, Valoris, Webhelp Romania, Wipro si multi altii.

 

Optiuni de dezvoltare profesionala, dar si mii de premii, doar la eJobs EXPO

Vizitatorii vor avea posibilitatea sa isi perfectioneze si cunostintele in domeniile lor de interes, participand gratuit la workshop-uri de vanzari, marketing, HR, project management si IT, sustinute de traineri profesionisti.

Prezenta la cel mai mare Targ de Joburi si Cariera din Romania le ofera tuturor participantilor si sasa de a castiga unul dintre sutele de premii oferite, prin tragere la sorti, la tombola eJobs EXPO. Printre cele mai atractive premii se numara: excursii tip „City Break” pentru 2 persoane, avand cazarea si transportul inclus, gadget-uri, ceasuri, tinute business si multe alte surprize.

Pentru detalii suplimentare despre eJobs EXPO, despre oferta companiilor participante, precum si despre programul workshop-urilor, puteti accesa: www.ejobs.ro/expo.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top