Now Reading
Essence iti prezinta o colectie speciala de make-up, inspirata de THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2

Essence iti prezinta o colectie speciala de make-up, inspirata de THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2

Revista Psychologies

In calitate de partener oficial si in colaborare cu Summit Entertainment, LLC, o companie LIONSGATE®, brandul essence lanseaza o editie de machiaj speciala, in concordanta cu premiera romaneasca a mult asteptatului film THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2, din data de 16 noiembrie 2012.

Pentru a sarbatori lansarea filmului dar si a colectiei de machiaj inspirata de acest film, ai posibilitatea de a castiga o multime de premii fantastice acordate in colaborare cu Media Pro Distribution.

La fel ca si in prima parte, cel de al doilea capitol din THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 a fost regizat de castigatorul premiului Oscar, Bill Condon, care a regizat ambele parti din al doilea sezon, starurile fiind aceleasi: Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner. Filmul are la baza a patra carte din seria “Twilight”, scrisa de Stephenie Meyer, scenariul apartine Melissei Rosenberg si lui Wyck Godfrey, iar producatorii sunt Karen Rosenfelt si Stephenie Meyer.

Acest film a uimitoarei francize THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN, PART 2, va scoate la iveala secretele si misterele ce au fermecat milioane de oameni.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top