Now Reading
FOLTENE PHARMA tratament impotriva caderii parului pentru femei

FOLTENE PHARMA tratament impotriva caderii parului pentru femei

Revista Psychologies

FOLTENE PHARMA tratament impotriva caderii parului pentru femeiStresul, oboseala, regimuri de slabire, administrarea anumitor medicamente, tratamente chimice (vopsit si permanent), dezechillibre hormonale cauzate de menopauza, toate au un efect negativ asupra firului de par, slabindu-i rezistenta.

FOLTENE PHARMA tratament impotriva caderii parului pentru femei se bazeaza pe actiunea sinergica a doua principii active:

  • Tricalgoxyl® (brevet Folt¨ne): un amestec de oligozaharide naturale, extras din alge brune, care stimuleaza microcirculatia sangvina in epiderma si imbunatateste astfel absorbtia substantelor nutritive la nivelul scalpului, pentru a preveni caderea parului si a stimula cresterea acestuia
  • Complex nutritiv de biominerale: remineralizeaza si hraneste radacina firului de par si mentine starea de sanatate a parului si scalpului,
  • Zanthin – antioxidant puternic – previne imbatranirea prematura a foliculului pilos

Studiile clinice realizate pentru evaluarea efectului Tricalgoxyl in tratamentul caderii parului la femei au demonstrat ca acesta intareste firul de par, il restructureaza si ii stimuleaza cresterea. Parul devine mai viguros, puternic si plin de stralucire.
Tratamentul impotriva caderii parului poate fi folosit asociat cu Sampon impotriva caderii parului pentru femei. Samponul poate fi utilizat zilnic, avand o actiune delicata si eficienta.

Incepand cu 1 Martie te asteapta in farmacii oferta promotionala: la cumpararea unui Tratament Foltene impotriva caderii parului pentru femei primesti un Tratament CADOU (oferta valabila in limita stocului existent).
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top