Now Reading
Ganduri sanatoase + mancare sanatoasa = viata fericita!

Ganduri sanatoase + mancare sanatoasa = viata fericita!

Revista Psychologies

Sambata, 29 noiembrie, in cadrul emisiunii “Capitan in Bucatarie”, difuzata pe postul Nasul TV la ora 15.30, Andreea Marin a fost luata prin surprindere de echipaj si i s-a pregatit un “meniu de bord” raw vegan, cunoscuta vedeta fiind adepta acestui tip de alimentatie.

Meniul a fost compus dintr-o supa fresh de castravete verde, dintr-o salata de linte, colorata si sanatos asortata cu bucati de ardei rosu, ceapa rosie, foi de salata verde si busuioc, dar si din surpriza facuta de fosta sa asistenta de la emisiunea “Pretuieste Viata!” Camelia Capitanu, actuala prezentatoare a showului de televiziune, si anume un tort de caramel, cu zmeura.

Andreea Marin, ne-a impartasit drumul parcurs de ea, de la momentul in care organismul sau ii transmitea semnale conform carora stresul, oboseala si alimentatia nepotrivita o afectau, pana la momentul in care, cu indrumarea unor doctori de specialitate a reusit printr-o alimentatie sanatoasa a corpului dar mai ales a mintii si a sufletului, sa redevina femeia vesela si activa care era.

Despre acest subiect, psihologul si life coachul editiei, Catalina Olteanu (https://www.facebook.com/catalina.olteanu23)  a oferit detalii in cadrul rubricii emisiunii, “Spune-mi ce mananci, ca sa iti spun cine esti!”

Catalina Olteanu este de parere, ca aceste doua variabile, si anume alimentatia sanatoasa a corpului cat mai ales cea a mintii si sufletului sunt doua variabile care nu pot functiona una fara cealalta.

Gandurile sanatoase, alaturi de alimentatia sanatoasa, sunt principalele indicii ale unei vieti fericite! Si ca aceste ganduri sanatoase, trebuiesc hranite si antrenate in fiecare moment al vietii noastre.

In cadrul acestei editii, am aflat si semnificatia dorintei de a manca si de a gusta mancaruri picante. Pentru ca prezentatoarei showului ii place gustul de picant, Catalina Olteanu, a “dat din bucatarie” si a explicat ca aceasta nevoie vine la nivel subconstient dintr-o nevoie de picant si  in viata personala, sau pentru ca nevoia de adrenalina si stilul de viata “picant” lipsesc la momentul actual din “meniul” persoanei in cauza.

 

Dar cel mai bine, va lasam sa va convingeti singuri, urmarind emisiunea aici:

https://www.youtube.com/watch?v=aEnLXk8o6o4&list=PLjb9cilya2MHsNmk9VTLn8UwqcI9gWkTx&index=1&t=0s

 

Va asteptam si in portul Capitanului, pe pagina de facebook, pentru mai multe fotografii si povesti de la bord!

https://www.facebook.com/capitaninbucatarie?fref=ts

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top