Now Reading
Geluri de dus crema cu unt de shea organic – o noua gama de produse Elmiplant

Geluri de dus crema cu unt de shea organic – o noua gama de produse Elmiplant

Revista Psychologies

Considerat o substanta magica inca din timpuri stravechi este renumit pentru multiplele proprietati curative si de infrumusetare. El ajuta la mentinerea frumusetii naturale a pielii, datorita compozitiei sale unice:

  • Continutul mare de acizi grasi, care asigura pielii hidratare eficienta, ajutand la mentinerea elasticitatii si imbunatatind procesul de regenerare.
     
  • Vitaminele A si E, puternici anti-oxidanti, care protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi. Unul de Shea folosit in formulele gelurilor de dus crema Elmiplant este obtinut prin metode traditionale, fiind un ingredient 100% organic si indeplinind criteriile ECOCERT.

Fiecare gel de dus cuprinde o asociere de 2 ingrediente naturale, care ii confera acestuia o anumita actiune: Nutritiv, Hidratant, Revigorant, Catifelat. Combinatia unica de ingrediente naturale rasfata simturile, lasand pielea fina si neteda.

Toate variantele de gel de dus au formule cremoase, cu pH echilibrat. Testate dermatologic. Fara parabeni, fara coloranti.

Geluri de dus crema cu unt de shea organic – o noua gama de produse elmiplant

400 ml / Pret recomandat: 10,5 lei/buc

Hidratant – Bambus & Proteine din Orez

Extractul de Bambus hraneste si protejeaza pielea, in timp ce Proteinele din Orez stimuleaza hidratarea in mod natural.

Revigorant – LamaieVerde & Nectar de Gutuie

Uleiul esential de Lamaie Verde imbunatateste tonusul pielii si are efecte revitalizante, in timp ce Extractul de Gutuie hraneste pielea in profunzime.

Nutritiv – Miere & Lapte de Bumbac

Mierea, bogata in vitamine si minerale, hraneste intensiv pielea uscata si ii reda elasticitatea, in timp ce Laptele de Bumbac protejeaza impotriva deshidratarii.

Catifelat – Migdale & Unt de Avocado

Uleiul de Migdale, un excelent ingredient emolient, hidrateaza profund pielea si ii reda stralucirea. Cu un continut ridicat de Vitamina E, Untul de Avocado hraneste intensiv pielea uscata si ii imbunatateste elasticitatea.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top