Now Reading
Neincrederea lui…

Neincrederea lui…

Revista Psychologies

Ma numesc Ioana si am 20 de ani. Am o relatie de 7 luni cu un baiat care imi place foarte mult, de fapt sentimentele dintre noi sunt reciproce. Eu il iubesc si el ma iubeste, simtim asta amandoi. As vrea sa mentionez ca este o relatie la distanta, facem facultatea in orase diferite, dar suntem din acelasi oras natal, insa cu toate astea ne vedem cam odata la doua saptamani. Partea proasta este ca el a avut doua relatii anterioare in care a fost inselat si sta foarte prost cu increderea in mine. Eu nu ii dau niciodata motive sa se indoiasca de mine si totusi o face destul de des. Imi spune ca are momente cand simte ca il insel, dar nu este deloc asa. Eu il iubesc si nu stiu ce sa mai fac sa aiba incredere in mine, fiindca ar fi pacat ca din cauza neincrederii lui sa se termine totul. Va rog sa-mi spune-ti ce ar trebui sa fac ca el sa prinda incredere in mine,sa nu se mai indoiasca de mine.

View Comments (2)
  • Buna.
    E ceva normal la varsta voastra sa experimentati tot felul de trairi de acest gen. Toate isi au rostul in procesul de maturizare. Fiecare suntem pusi in anumite situatii mai putin placute si de multe ori nu luam decizile corecte dar cel mai important e sa invatam ceva din fiecare experienta.
    In legatura cu relatia voastra eu te sfatuiesc sa nu te mai chinui atat de mult sa ii arati ca ii esti fidela. Nimeni nu merita sa traiasca cu acea lupta continua de a arata altcuiva ceea ce suntem defapt. Oricat ai incerca sa ii demonstrezi ca nu il inseli el o sa aleaga in cele din urma tot varianta lui. Lasa lucrurile sa decurga de la sine si daca se va termina relatia inseamna ca atat a trebuit sa dureze iubirea voastra. Toti avem temeri dar asta nu inseamna ca trebuie sa le lasam sa ne ghideze viata.

  • Daca nu ai fost inselata, nu ai de unde sa stii ce simte, cu siguranta si tu vei face acelasi lucru la un momentdat, cand ti se va ivi ocazia, cand alt barbat o sa inceapa sa te curteze, sa apara altul mai interesant. Deja dai semne de oboseala prin faptul ca precizezi ca nu are incredere in tine, si ca e relatia la distanta. Intr-un final te vei desparti de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top