Now Reading
H&M Conscious Collection

H&M Conscious Collection

Revista Psychologies

H&M Conscious CollectionDesignerii H&M au fost inspirati de una din cele mai semnificative culori ale primaverii, albul, in toate nuantele sale. Un look minimalist si personalizat, combinat cu dantela romantica, Broderie Anglaise, volane si drapaje. Articolele Conscious Collection vor fi puse in vanzare in toate magazinele H&M incepand cu data de 14 aprilie.

„Marea tendinta a sezonului sunt nuantele de alb, perfecte pentru aceasta colectie. Albul aduce o nota romantica prin dantela si broderia englezeasca si este totodata culoarea de baza a stilului sport si destins si a unui stil masculin chic si elegant.”

Hainele de dama sunt inspirate de un stil romantic reactualizat, in care bluzele, tunicile si tricourile cu broderie englezeasca sunt piesele de referinta.

Rochiile cu volane sunt perfecte pentru zi, iar cele drapate in stil grecesc sunt ideale pentru seara. De remarcat este fusta fluida, precum si pantalonii scurti. Colectia cuprinde si blazerul de un alb perfect si pantalonii cu pense care creeaza un look minimalist. Broderia englezeasca si lenjeria de dantela sunt si ele parte din Conscious Collection.

Hainele pentru barbati au o tenta „preppy” – blazer alb in doi nasturi, camasi fara guler si tricouri Henley cu detalii la baza gatului. Tricourile sunt imprimate sau in dungi si se pot purta cu un maiou deasupra, iar pantalonii sunt fie jeans cu cinci buzunare fie in modele personalizate, care lasa loc variatiilor.

In colectia pentru copii abunda hainele albe pentru fete si baieti. Rochii cu volane, topuri, fuste si tricouri, care arata fantastic in combinatie cu jeans sau colanti.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top