Now Reading
În ziua 11, RADIOAVENTURA a ajuns la Brașov

În ziua 11, RADIOAVENTURA a ajuns la Brașov

Revista Psychologies
în-ziua-11-radioaventura-a-ajuns-la-brașov

Ce faină-i România! Ce primire la Brașov! Ce oameni, câtă emoție! Practic, iată, în câteva cuvinte am reușit să creionăm minunata povestea care s-a petrecut în Brașov, la Poalele Tâmpei, fix în Piața Sfatului. Brașov face parte, cumva, din aceea gașcă faină despre care se spune că are grupa de sânge ZU, pentru că Forza ZU s-a născut la Brașov, în mai 2011.

„Noi suntem Buzdu și Morar, Emma și Tea, 4 nebuni care au plecat acum 11 zile de acasă ca să colinde România și să arătăm cele mai frumoase locuri, să strigăm în gura mare „Ce faină e România!”. Ăsta-i scopul pentru care facem călătoria și ăsta-i scopul pentru care continuăm călătoria. Mai avem încă 4 zile prin România. Ne auzim, ne vedem, ne simțim! Mulțumim, Brașov! Mulțumim, România!”, a povestit Mihai Morar la finalul ediție de la Brașov.

Cum s-au întâmplat lucrurile la Brașov, descoperi aici!

VEZI MATERIALUL VIDEO

Povestea continuă. Radio ZU merge mai departe, iar penultimul matinal îi va găzi pe ZUper nebuni la Galați, orașul natal al Emmei de la ZU.

RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RTTAX – consiliere în rambursarea taxelor din străinătate (RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate/ RT TAX – în sprijinul românilor care lucrează în străinăte). Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliu RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări.”, declară reprezentanții companiei.

Mulțumiri merg către Primăria Municipiului Brașov!

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RTTAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio) și pe ZU TV. De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toatefrecvențele, dar și pe aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro. Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top