Now Reading
Îngrijire inteligentă a pielii în mâna ta!

Îngrijire inteligentă a pielii în mâna ta!

Revista Psychologies
îngrijire-inteligentă-a-pielii-în-mâna-ta

Întreaga lume a înregistrat progrese tehnologice incredibile în ultimii ani. Și, mai presus de toate, această dezvoltare poate fi văzută în industria cosmetică, ceea ce ne aduce vești noi, uimitoare în fiecare zi. Acum douăzeci de ani, îngrijirea inteligentă a pielii era un vis, poate o viziune de neatins. Astăzi vin companii inovatoare, precum brandul suedez de tehnologie de frumusețe FOREO, care sunt pionieri în domeniul „frumuseții inteligente”. Iar faptul că produsele complet funcționale pot avea stil este dovedit și de noul FOREO UFO 2 Black care oferă un tratament complex al pielii în doar 2 minute.

Ca și în alte industrii, tendințele din industria cosmeticelor se schimbă. De la vizite regulate la saloane de înfrumusețare, am trecut la îngrijirea pielii în 10 pași, la dorința de rezultate exclusive, care nu vor dura atât de mult până să le obținem. Inteligența artificială și realitatea virtuală ne permit îngrijirea individuală, pe care clientul ar putea să o influențeze într-o anumită măsură, mai multe funcții într-un singur produs și o utilizare ușoară. Veți găsi cele mai moderne tehnologii în dispozitivul sonic, inteligent UFO 2 Black, dispozitiv facial inteligent pentru un tratament facial puternic în doar 2 minute, cu rezultate imediate, care vă va simplifica, eficientiza rutina zilnică și îti va face un ritual zilnic plăcut. Această schimbare constă în simplitate și eficiență mai mare – într-un singur dispozitiv compact veți găsi mai multe tratamente posibile care asigură rezultate mai bune și mai rapide decât dacă le-ați efectua clasic cu mâinile sau ați merge la saloane de înfrumusețare specializate:

  1. Îngrijire rapidă a pielii

În loc de cele 20 de minute obișnuite cu o mască, îngrijirea pielii va dura mai puțin de 2 minute datorită UFO 2. Tehnologia de termoterapie ușoară și de mare viteză, împreună cu pulsațiile T-Sonic, înmoaie imediat și pregătește pielea pentru absorbția profundă a ingredientelor din mască. Procesul de încălzire deschide porii și permite substanțelor active să pătrundă mai ușor în piele.

  1. Rezolvarea tuturor problemelor pielii

Spectrul complet cu lumină LED ajută la rezolvarea diferitelor imperfecțiuni ale pielii, cum ar fi ridurile, tonul inconsistent al pielii sau chiar iritarea. 8 lumini cu LED-uri diferite excelează în diferite proprietăți, datorită cărora puteți crea un tratament personalizat.

Lumina mov reduce aspectul ridurilor fine și sporește strălucirea pielii.

Lumina albă întărește aspectul pielii și minimizează umflarea.

Lumina verde luminează aspectul plictisitor și uniformizeaza tonul pielii.

Lumina portocalie revitalizează pielea pentru a obține un aspect sănătos.

Lumina albastră minimizează apariția imperfecțiunilor.

Lumina turcoaz calmează pielea iritată.

Lumina galbenă minimizează roșeața și înmoaie pielea.

Lumina roșie reduce semnele îmbătrânirii pentru un aspect mai tânăr.

  1. Masaj facial ușor de ameliorare a tensiunii

Masajul mâinilor este înlocuit de pulsațiile T-Sonic, care datorită a 10.000 de pulsații pe minut oferă feței un masaj delicat care ameliorează tensiunea musculară, minimizând astfel apariția ridurilor fine și a umflăturilor. În plus, ajută și pielea să absoarbă substanțele active.

  1. Întinerire imediata a pielii

Crioterapia excepțională răcește imediat pielea și îi conferă un aspect mai ferm, cu contururi ridicate. În același timp, minimizează apariția porilor și reduce inflamarea. La prima vedere, pielea pare întinerită, mai moale și radiantă!

Design suedez atemporal

Instrumentul sonic UFO 2 Black urmează tendințele nu numai în ceea ce privește tehnologia, ci și în ceea ce privește designul. Designul negru elegant este o aparitie de lux care îi va încânta pe fanii minimalismului și stilului impresionant. Produsul este sigur și fabricat cu precizie suedeză. Brandul FOREO are în portofoliu o gamă întreagă de măști de față cu ingrediente naturale active, care împreună cu UFO 2 Black vor crea perechea perfectă pentru o piele și mai frumoasă și mai strălucitoare.

Dispozitivul FOREO UFO 2 Black este disponibil pe notino.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top