Now Reading
Intampina primavara cu GLAMOUR de martie

Intampina primavara cu GLAMOUR de martie

Revista Psychologies

Rosie Huntington-Whitely si ambitiile sale de viitor, accesoriile esentiale pentru o garderoba fabuloasa, sase trenduri de beauty pe care le vei purta toata primavara, ghidul celor mai cool expozitii, seriale si destinatii de vacanta, totul despre sezonului Oscarurilor si cele mai frumoase buchete de flori: toate acestea te asteapta in GLAMOUR de martie, din 19 februarie la chioscurile de ziare.

Vedeta editiei de martie este frumoasa Rosie Huntington-Whiteley, supermodel, actrita si, mai nou, designer. Linia sa de lenjerie intima pentru Marks&Spencer s-a vandut cel mai bine din istoria brandului – asa ca luna trecuta a fost lansata si linia de cosmetice a lui Rosie, o colectie de 51 de produse create sub stricta ei supraveghere. Afla totul despre planurile ei de business dar si despre relatia cu Jason Statham.

Tot in numarul de martie GLAMOUR iti spunem care sunt accesoriile esentiale pentru o garderoba chic dar si care sunt cele 10 piese preferate de noi in aceasta primavara. In plus, am selectat pentru tine patru trenduri reprezentative, cool si usor de abordat.

Esti in cautare de inspiratie pentru aceasta primavara? Am ales sase tendinte in machiaj si manichiura care au facut furori pe podiumuri si iti spunem cum le poti adopta si personaliza si tu. Mai mult, te provocam sa descoperi care sunt cele 11 reguli pentru un par cu aspect lucios si sanatos.

Mergem mai departe si iti propunem o calatorie in jurul lumii. Cele mai cool expozitii, seriale si concerte, trendurile care ne vor redefini garderoba si destinatiile la care vom visa cu ochii deschisi: Mirela Ujica a pus la punct un ghid glam care te poarta din Capri la Rio de Janeiro si din fata fotografiilor lui Helmut Newton pana in tribunele Jocurilor Olimpice.

Tot in GLAMOUR de martie te asteapta o retrospectiva a sezonului Oscarurilor. Analizam cine are cele mai mari sanse de castig si care au fost transformarile surprinzatoare din filmele din acest an.

Plus: afla secretele de beauty ale Antoniei si cum poti adopta stilul Oliviei Palermo si stai cu ochii pe Irina Peicu si pe profilul sau de Instagram de care te vei indragosti.

Foto: David Bellemere

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top