Now Reading
(P) Descopera esenta feminitatii in stralucirea diamantelor. 20% discount la bijuteriile din aur cu diamante

(P) Descopera esenta feminitatii in stralucirea diamantelor. 20% discount la bijuteriile din aur cu diamante

Revista Psychologies

In cautarea diamantelor perfecte pentru tine, am ales bijuteriile create de renumite branduri internationale: Annamaria Cammilli, Chimento, Bliss, Comete, Dinh van, Giorgio Visconti, Messika, Roberto Coin, Salvini.

 

Diamantele sunt pentru totdeauna un simbol al rafinamentului si al bunului gust. In multe culturi se crede ca diamantele au puteri supranaturale si ca provin din lumea zeilor. Duritatea si dispersia luminii fac diamantul sa fie o bijuterie extrem de dorita de toata lumea.

Diamantele au fost montate in bijuterii din cele mai vechi timpuri, iar incepand cu secolul al XV-lea inelele cu diamante au fost chiar considerate simbol al angajamentului. Diamantele sunt rezistente si semnifica eternitatea, pe care cu totii dorim sa o atinga dragostea noastra. Din acest motiv o bijuterie cu diamante reprezinta un cadou perfect pentru persoana draga.

Cadoul nostru pentru tine este discountul de 20% la bijuteriile din aur cu diamante.

CERCEI CU DIAMANTE Diamantele se potrivesc stilului tau. Completeaza-ti tinuta in fiecare zi cu o pereche de cercei extraordinari cu diamante.

INELE CU DIAMANTE Diamantele sunt cel mai bun prieten al femeilor.  Cele mai frumoase bijuterii cu diamante abia asteapta sa fie alaturi de voi in fiecare zi.

INELE ETERNITY Un cerc neintrerupt de diamante pentru a simboliza dragostea eterna si deplinatatea relatiei. Alege inelul eternity perfect!

VERIGHETE Sarbatorim ziua cea mare alaturi de voi! Alege perechea perfecta de verighete realizate manual de maestri bijutieri.

INELE DE LOGODNA Promisiunea dragostei eterne in stralucire de diamant. Imagineaza-ti fericirea ei cand ii pui pe deget un inel elegant si rafinat cu diamante.

 

Promotia este disponibila in magazinele KULTHO, Splend’or si online bb-shop.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top