Now Reading
Intampina Sarbatorile de iarna alaturi de revista VIVA!

Intampina Sarbatorile de iarna alaturi de revista VIVA!

Revista Psychologies

Intampina Sarbatorile de iarna alaturi de revista VIVA! si descopera noua editie, ce-i are pe coperta pe Adrian Mutu si logodnica lui, Sandra. Dupa doua casnicii incheiate, fostul fotbalist pare sa-si fi gasit in sfarsit sufletul-pereche alaturi de cea care urmeaza sa-l faca tata pentru a patra oara.

 

 

Din ianuarie, viata de cuplu a lui Michelle si Barack Obama se va schimba, cand vor parasi Casa Alba. In aceasta editie vei afla ce a inspirat-o pe inca Prima Doamna a Statelor Unite in decorarea Resedintei pentru ultimele sarbatori petrecute aici.

Am scos din arhiva VIVA! cateva dintre cele mai frumoase pictoriale aparute de-a lungul timpului si ti-am pregatit un material special de Craciun. Redescopera-i pe Adelina si Cristi Chivu, Mihai si Elwira Petre, Andreea Raicu, Andreea Esca si familia.

Pe 9 decembrie, Kirk Douglas a implinit varsta de 100 de ani. Centenarul lui este despre celebrarea unui actor faimos, dar si o poveste despre secolul in care un baiat sarman si anonim a ajuns bogat si celebru. Afla-i povestea in cele patru pagini pe care i le-am dedicat in aceasta editie.

Echipa VIVA! i-a provocat pe Laura Cosoi, Horia Tecau si Giulia Anghelescu sa intre in bucatarie alaturi de cei mai priceputi Chefi si sa demonstreze cat de bine se descurca atunci cand vine vorba de pregatirea unor mese festive. Ce a iesit vedeti la sectiunea video de pe site-ul viva.ro.

Te-ai gandit ce vei purta la petrecerea dintre ani? Indrazneste si imbraca cele mai seducatoare rochii de seara inspirate de moda anilor ’70. Va fi cu siguranta o noapte memorabila!

Dar ce se intampla insa dupa 1 ianuarie? Petrecerea continua, tocmai de aceea avem pentru tine trei sugestii de cluburi in care sa te distrezi alaturi de prieteni.

In schimb, daca vrei sa-ti petreci inceputul de an departe de casa, intr-un loc desprins din basme, Polul Nord este destinatia ideala. In aceasta perioada, poate fi observata Aurora Boreala, un adevarat spectacol de lumini.

VIVA! ianuarie  este disponibila, din 20 decembrie, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top