Now Reading
IVATHERM: hidratare în trei pași

IVATHERM: hidratare în trei pași

Pentru Ivatherm feminitatea înseamnă o piele fină, fermă si elastică. Mai ales pe timpul verii când soarele poate fi inamicul pielii și principalul factor de îmbătrânire prematură.

 

Pe lângă expunerea la soare, alți factori de mediu ce pot usca tenul sunt: vremea foarte caldă sau rece, folosirea îndelungată a aerului condiționat sau îmbăierea excesivă.

Dacă tenul tău este sensibil, deshidratat, e clar că are nevoie de atenția ta, de o îngrijire aparte. Nu uita, însă, că hidratarea tenului nu este primul, ci este al treilea pas în ritualul tău de frumusețe.

Fie că folosești o cremă puternic hidratantă cu o textura onctuoasa sau lejera, aceasta trebuie să urmeze doar după demachiere și tonifiere cu produse specifice tenului sensibil.

La fel ca şi celelalte etape, hidratarea se va face atât dimineaţa, cât şi seara. Fii conștiincioasă și tenul tau îți va mulțumi la rându-i cu un zâmbet luminos de fiecare dată cand te privești în oglindă.

Dar, pentru a înțelege mai bine importanța acestor etape și, mai ales, cum anume acționează produsele dermatocosmetice vă prezentăm cele 3 etape, pas cu pas cu ajutorul gamei AQUAFIL de la IVATHERM.

Aceasta conține un ingredient și un concept inovator, Aquaphyline®-aquaporine, extract din panseluțe sălbatice (Viola Tricolor), cu efect de hidratare intens, din interior către exterior.

Îmbunătațește aportul de apă la nivelul celulelor și retenția acesteia în piele, prin creșterea nivelului de acid hialuronic. Astfel, pielea devine fermă și elastică, având un aspect catifelat.

 

Demachierea: AQUAFIL LIGHT Lapte demachiant

Are o textură lejeră, fiind potrivit atât pentru față, cât și pentru ochi. Laptele, prin compoziția sa special concepută pentru pielea normală și mixtă, are proprietăți antiinflamatorii și hidratante, ajută la eliminarea toxinelor.

Preț recomandat: 53 Ron

 

Tonifiere: APA TERMALĂ HERCULANE

Curăța orice urmă de machiaj cu Apa Termală Herculane. Pielea ta se va bucura în același timp de toate beneficiile apei: săruri minerale și oligo-elemente indispensabile sănătății pielii, împrospătare, catifelare, calmarea eventualelor iritații.

Hidratarea: AQUAFIL HYDRA LIGHT sau AQUAFIL HYDRA RICH

Dacă tenul tău este ușor deshidratat, alege AQUAFIL HYDRA LIGHT cremă hidratantă 50ml.

Ideală pentru hidratarea intensă a pielii sensibile, deshidratate, normal – mixte. Formulă cu efect matifiant.

Are o textură lejeră, un parfum hipoalergenic și nu contine parabeni. Este special formulată pentru a nu produce alergii.

Dacă tenul tău este puternic deshidratat, AQUAFIL HYDRA RICH cremă hidratantă 50ml este remediul!

Crema este recomandată pentru hidratarea intensa a pielii sensibile, deshidratate si uscate. Are o textură bogată și onctuoasă și un parfum hipoalergenic.

Nu conține parabeni și este special concepută pentru a nu produce iritații.

Preț recomandat Aquafil Hydra Light/Rich crema 50ml: 78 Ron

 

 

*produsele dermatocosmetice Ivatherm sunt disponibile în www.ivatherm.com/shop și în farmaciile selecționate din țară.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top