Now Reading
Karate Kid de Bucuresti

Karate Kid de Bucuresti

Revista Psychologies

A pornit cu stangul in viata, insa calmul care il defineste si talentul de netagaduit la arte martiale l-au ajutat sa treaca peste toate si sa reuseasca azi, la 17 ani, sa priveasca optimist spre viitor. Va prezentam mai jos povestea noului bursier al Jurnalului de fapte bune, Daniel Crosman.

L-am intanit pe Daniel in apartamentul familiei sale, din cartierul bucurestean Berceni. Locuiesc aici mama, fratiorul si sora sa mai mica, familia matusii, bunicii… Cu totul, nu mai putin de zece persoane.

In plina adolescenta, Daniel s-a simtit coplesit, nu mai reusea sa se concentreze la invatat, de intimitate nici nu se punea problema.

Asa ca de anul trecut locuieste la 50 de kilometri de capitala, in de acum celebra comuna ialomiteana Fierbinti, impreuna cu familia unchiului sau.

A preferat aceasta varianta, chiar daca inseamna ca, de atata timp, se trezeste zi de zi la 4 dimineata, pentru a prinde trenul de 5 si a ajunge la timp la inceputul orelor de scoala.

Nu il deranjeaza, are suficienta energie sa se descurce bine si la scoala (tocmai a incheiat clasa a XI-a la Colegiul Economic Kiritescu), si la antrenamentele de o ora si jumatate pe care le sustine dupa-amiaza, si sa isi viziteze si familia aproape zilnic.

In general, de altfel, emana optimism si echilibru – consecinte ale pasiunii cu care practica, de cinci ani, arte martiale.

Citeste intregul articol AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top