Now Reading
La 13 ani de Radio ZU, ai joc nou cu Buzdu, Emma și Morar

La 13 ani de Radio ZU, ai joc nou cu Buzdu, Emma și Morar

Revista Psychologies
la-13-ani-de-radio-zu-ai-joc-nou-cu-buzdu-emma-și-morar

Buzdu, Morar și Emma îți propun un ZUper concurs la început de sezon. Joacă „MARE, MIC sau NIMIC”! Ai ocazia să câștigi 500 de euro, 200 de euro sau nimic. Depinde care-i plicul care-ți face cu ochiul.

Joaca este simplă.

În fiecare dimineață în studioul Radio ZU ajung 3 plicuri care conțin 3 premii diferite. 500 de euro. 200 de euro. NIMIC. Ele vor fi atribuite în mod aleatoriu celor trei matinali: un plic Mihai Morar, un plic Daniel Buzdugan, un plic Emma. La semnalul de concurs, dintre ascultătorii înscriși este selectat unul singur care intră în direct pentru a juca. Toate informațiile sunt disponibile în regulamentul de concurs.

„MARE, MIC sau NIMIC”. „Norocul ți-l faci cu mâna ta! În perioada 13.09.2021-28.09.2021, alege plicul și vezi câștigul! Poți să câștigi de la 500 euro la NIMIC!”.

Și… pentru că anul acesta Radio ZU împlinește 13 ani, pe 29 septembrie, fix în ziua cea mare, concursul „MARE, MIC sau NIMIC” se va desfășura pe tot parcursul zilei, în toate emisiunile Radio ZU.

„Ascultă Radio ZU și poți câștiga de la 500 de euro la zero. Norocul ți-l faci cu mâna ta! De 13 ani, ne porți noroc. De 13 ani, ZU e radioul tău de pe primul loc.”.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top