Now Reading
La Bibliotheque sarbatoreste un an de activitate. De frumusete si carti bune. Pentru trup, suflet si minte.

La Bibliotheque sarbatoreste un an de activitate. De frumusete si carti bune. Pentru trup, suflet si minte.

Revista Psychologies

Un an pe parcusul caruia oferta noastra a devenit mai bogata. Meniului de servicii i s-au adaugat permanentul de par drept, tratamentul de laminare, manichiura permanenta si masajul cu miere.

Gama de produse s-a largit si ea cu nume noi – Kerastase, Yon-Ka si Paul Mitchell. Echipa de coafura si-a dublat numarul de profesionisti. Si pentru ca spatiul nostru te invita la relaxare si rasfat, pe viitor te vei putea bucura si de servicii spa.

Am dat nastere Clubului “La Biblioteque”. Lunar am organizat evenimente culturale. Ne-am intalnit cu clientii, partenerii si prietenii nostri ca sa ne bucuram de lansari de carte, expozitii de fotografie si pictura sau sesiuni de discutii.

La Biblioth¨que isi tine promisiunea. Te intampinam intotdeauna cu servicii de calitate. Si nu uita. Insoteste-ti sederea de o carte buna pe care o poti imprumuta sau o poti cumpara pentru acasa.

Te asteptam pe strada Duiliu Zamfirescu numarul 10. Bucura-te de cel mai original salon de frumusete si carti bune din Bucuresti.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top