Now Reading
Leon Dănăilă: „Bucuria mea e fericirea bolnavilor!”

Leon Dănăilă: „Bucuria mea e fericirea bolnavilor!”

Revista Psychologies
leon-dănăilă-bucuria-mea-e-fericirea-bolnavilor

Reputatul neurochirurg Leon Dănăilă este invitatul lui Mihai Morar în episodul cu numărul 22 al Podcastului „Fain &Simplu”.

Profesorul, care are aproape 88 de ani, ne oferă o lecție în care ne învață că cele mai importante lucruri în viață sunt iubirea, credința și curajul de a merge pe drumul tău, indiferent de piedicile din jur.

Domnul Leon Dănăilă respectă cu rigurozitate același program pe care îl are de o viață: se culcă la 9 seara și se trezește la 3 dimineața, citește, merge la spital, unde încă face operații complicate pe creier și are aceeași răbdare și aceeași pasiune pentru meseria lui ca la început.

Cel care a scris 58 de cărți și sute de articole nu cunoaște sensul cuvântului ego și nu a luat în seamă piedicile, adversitățile, trădările sau invidiile profesionale.

Urmăriți un podcast în care veți regăsi nu numai harta creierului uman explicată pe înțelesul tuturor, dar și povești despre lumea medicală, anecdote cu Einstein și, mai presus de orice, o mostră de credință, pasiune și iubire pură.

Vezi tot episodul aici.

Un proiect Radio ZU, parte a GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C.) SRL

Disponibil pe YouTube, Spotify, Apple si Google Podcasts și pe https://fainsisimplu.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top