Now Reading
#LoveIsFun – iubirea și sexul, în același pat cartea care te ajută să navighezi printre provocările relaționale ale cuplului modern

#LoveIsFun – iubirea și sexul, în același pat cartea care te ajută să navighezi printre provocările relaționale ale cuplului modern

Editura Pagina de Psihologie lansează cartea #Love is fun – iubirea și sexul, în același pat, o lectură savuroasă despre labirintul emoțional al relațiilor moderne de cuplu, în care știința se îmbină cu umorul.

 

Volumul este semnat de către  Gáspár György (psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional) și Bogdan Nicolai (jurnalist de radio, televiziune şi presă scrisă) și este o continuare firească a emisiunii Love is fun, realizată de cei doi. Iar prefața cărții este scrisă de jurnalistul Andreea Esca.

#LoveIsFun abordează o serie de subiecte de maxim interes pentru zilele noastre,  precum: siguranța relațională, (in)fidelitatea, gelozia, dragostea în vremea Facebook și a rețelelor sociale, inteligența erotică, alfabetizarea sexuală și neadevărurile pe care ni le spunem despre sex, viața de cuplu când suntem părinți, și le oferă tuturor celor care se află într-un cuplu sau sunt în căutarea unei relații o hartă care-i poate ajuta să navigheze mai sănătos printre provocările vieții în doi.

#LoveIsFun este a patra carte semnată de către psihologul Gáspár György, după  Copilul invizibil (Curtea Veche Publishing, 2016), Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații (Editura Pagina de Psihologie, 2017) și Mindfulness Urban  (Curtea Veche Publishing, 2018) și este primul volum de non-ficțiune semnat de jurnalistul Bogdan Nicolai.

#LoveIsFun este disponibilă în precomandă, cu autograful autorilor, exclusiv pe paginadepsihologie.ro, în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie, cu un discount de 10%, iar din 5 decembrie  va fi disponibilă și în librăriile mari din țară, la prețul de 35 lei. Cartea poate fi precomandată aici.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top