Now Reading
Masa in oras, cu tot orasul

Masa in oras, cu tot orasul

Revista Psychologies

Bucharest Food Festival

Pe 21 mai 2009, la orele 12.00 se deschid portile celui mai mare restaurant din Bucuresti – Bucharest Food Festival.

Baneasa Shopping City gazduieste editia a doua a Bucharest Food Festival, care reuneste 11 restaurante cu specific diferit, cu peste 90 de feluri de mancare.

Cei mai talentati bucatari ai momentului vor veni sa-si dea masura talentului – de la maestrul Horia Virlan (“Cireasa de pe tort”) gazda evenimentului nostru, la Antonio Passarelli (“Danutz SRL”), Jerome Dupont ( “Secrete de Chef”), Soni (“Papa la Soni”), echipa olimpica de bucatari de “La Mircea Macelaru’ ”, pana la pastratori ai traditiei vechi romanesti – cu totii vor fi prezenti in cele patru zile ale evenimentului cu demonstratii si retete delicioase, intr-un regal pur culinar.

Copiii sunt in centrul atentiei la Bucharest Food Festival. Ii asteapta aici un loc special, in cadrul locului de joaca, unde vor invata sa gateasca si sa manance sanatos. Soni pregateste si el retete sanatoase si delicioase pentru copii si le va aduce daruri. Voslauer ii antreneaza pe copii in concursuri cu premii, iar Brava TV si Good Food ii va provoca la activitati distractiv-educative, in plus au posibilitatea de a castiga numeroase premii.

Sambata 23 mai punem la fiert cea mai mare fasole cu ciolan afumat pe care a vazut-o Bucurestiul, iar pe la orele pranzului va poftim sa o gustati!

Duminica papilele gustative se vor bucura din nou, pentru ca vom oferi o portie din uriasul bors de peste – reteta traditionala- tuturor celor care poftesc!

Presa este invitata la concursurile organizate la Bucharest Food Festival – “ Cel mai rapid mancator” (de mici/bratwurst), “Cel mai rapid bautor”, “Cel mai bun preparator de paste”.

Tombola evenimentului ofera tuturor posibilitatea ca, pe baza talonului de intrare, sa castige numeroase premii, de la bilete de avion de la Blue Air, la electrocasnice si instrumente de bucatarie de la Franke, Tefal, Kenwood, Zepter, Kyocera, mirodenii de la Kamis, tabere de echitatie si cercetasi, carti pentru copii si multe altele.

Programul evenimentului va fi postat pe www.bucharestfoodfestival.ro.

Rasfatati-va papilele gustative la Bucharest Food Festival!

Detalii la [email protected] sau pe www.bucharestfoodfestival.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top