Now Reading
Editura Nemira va invita la prezentarea colectiei TOTUL DESPRE

Editura Nemira va invita la prezentarea colectiei TOTUL DESPRE

Revista Psychologies

Editura Nemira, clinica Polisano


Editura Nemira
si Librariile Humanitas va invita miercuri, 20 mai 2009, ora 18, in Libraria Humanitas Kretzulescu, la prezentarea colectiei TOTUL DESPRE. Colectia contine 4 enciclopedii ilustrate din care aflam tot ceea ce trebuie sa stim despre aromaterapie, cristale, feng-shui si homeopatie.

Totul despre aromaterapie – Calitatile naturale ale aromaterapiei contribuie la remedierea tulburarilor provocate de folosirea fara de masura a substantelor artificiale, iar esenta aromaterapiei poate fi rezumata in cateva cuvinte: „A preveni este mai usor dec¢t a vindeca.“

Totul despre cristale – O enciclopedie desav¢rsita pentru toti pasionatii de cristale: peste 200 de exemplare – de la minerale celebre pana la specii inedite. Splendid ilustrata, enciclopedia descrie in detalii cristalele, formele si culorile, precum si intrebuintarea lor terapeutica.

Totul despre feng-shui – Un ghid minutios al fenomenului mondial feng-shui, adoptat de toata lumea, de la celebritati si corporatii de renume p¢na la familii obisnuite, dintr-un motiv lesne de inteles: te simti bine si dai randamentul maxim, intr-o atmosfera agreabila.

Totul despre homeopatie – Fascinant ilustrata, enciclopedia descrie in detaliu fiecare remediu si conditiile in care trebuie aplicat, de la tratarea afectiunilor acute la terapii de intretinere, de la remediile hormonale la puterea culorilor in homeopatie.

Prezentarea colectiei va fi sustinuta de Dl. Risvan Rusu, Maestru Reiki si Maestru Feng-shui si de dr. Sorin Dan Cadar, medic homeopat.

Dl. Risvan Rusu, desi de formare initiala economist, este de opt ani terapeut si practica mai multe sisteme terapeutice alternative. Este membru al “International Center for Reiki Training” si membru al “International Parapsychological Association”.

Dr. Sorin Dan Cadar este medic primar ORL si practica homeopatia privata din 1994.
Este colaborator al publicatiilor de specialitate si lector la numeroase scoli de homeopatie nationale si internationale.

Lantul de Clinici Polisano ofera pe piata medicala consultatii la toate specialitatile, analize de laborator si investigatii de top, av¢nd un nou sediu in Plaza Romania.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top