Now Reading
Networking pe bicicleta, un nou mod de a face business

Networking pe bicicleta, un nou mod de a face business

Revista Psychologies

In data de 1 Septembrie 2013 oamenii din mediul business, pasionati de bicicleta, se bucura de o atentie aparte. Dupa ce au defilat pe biciclete, la costum, pentru promovarea bicicletei ca mijloc de deplasare catre birou, echipa Business pe Bicicleta, din cadrul organizatiei JCI Bucuresti, organizeaza un eveniment de networking pe biciclete.

 

Constantin Stanciu, Project Manager Business pe Bicicleta:

“Evenimentul din 1 Septembrie este un nou concept prin care dorim sa facilitam socializarea intre oamenii de afaceri, pasionati de bicicleta. In general oamenii prefera sa construiasca relatii cu persoane care impartasesc aceleasi valori ca si ei, iar pasiunea comuna pentru bicicleta ne aduce cu un pas inainte in dezvoltarea unor parteneriate de succes. Ii asteptam pe toti cei care se regasesc in tema acestui eveniment alaturi de noi cu o atmosfera relaxata si o serie de activitati antrenante.”

Participantii sunt asteptati incepand cu orele 10:00 AM, la Terasa Ecapes unde va avea loc o prima sesiune de networking, va urma o plimbare pe biciclete prin Bucuresti iar finalul evenimentului se va desfasura la Terasa Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului. Aici vor fi prezenti o serie de invitati din mediul business si din organizatii care sustin bicicleta.

Participantii vor avea ocazia sa admire 2 expozitii, 10 din cele mai interesante biciclete de pe piata noastra si o expozitie de fotografii tematice transpuse pe lemn, oferita de artistii de la Wood Be Nice.

O prezenta foarte interesanta va fi prima bicicleta din lemn fabricata in Romania, brevetata, construita cu multa pasiune de un argesean in propriul atelier.

Participantii pot veni cu bicicletele proprii sau pot inchiria biciclete pe perioada evenimentului, oferite gratuit de Green Revolution prin programul I’Velo.

Cei care doresc sa participe la evenimentul din 1 Septembrie se pot inscrie pe site-ul proiectului www.businesspebicicleta.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top