Now Reading
Sansa de a fi cel mai bun

Sansa de a fi cel mai bun

Revista Psychologies

A patra editie a concursului 3D – Dependent De Design organizat de ELLE Decoration impreuna cu Novo Park si West Gate se bucura de mare popularitate in randul arhitectilor si designerilor de interior, scenografilor sau designerilor de obiect din Romania. Castigatorii din anii trecuti atribuie acestei competitii multe dintre realizarile lor profesionale ulterioare.

 

Arh. Irina Alexandru, a castigat anul trecut premiul cel mare. “Pentru mine, impactul pozitiv al acestui premiu s-a simtit altfel decat ma asteptam. Asta datorita faptului ca exact cu cateva zile inainte de anuntarea castigatorilor am plecat cu o bursa in Thailanda, unde trebuia sa lucrez ca asistent la o universitate din Chiang Mai.

Asa ca toate felicitarile pe care le-am primit odata cu decernarea premiilor au fost prin social media.

Lucrurile speciale s-au petrecut insa in Thailanda. Dupa primele doua saptamani acolo paream ca nu-mi gasesc locul in cadrul Universitatii, pentru ca sarcinile pe care mi le dadeau nu ma stimulau indeajuns si ajunsesem sa ma plictisesc.

La un moment dat, in discutiile cu colegii mei am adus vorba si despre premiul pe care tocmai il castigasem la concursul organizat de ELLE Decoration.

Dupa ce le-am aratat si proiectul, credibilitatea mea a crescut instantaneu si imediat dupa aceea m-au insarcinat sa tin orele de atelier pentru anul III si anul V al sectiei de Design, desi eu ma dusesem acolo pe un post de asistent universitar.

Pana la urma a fost o experienta profesionala extrem de interesanta si stimulanta pe care o datorez in mare masura castigarii acestui premiu”.

Intra pe dependentdedesign.ro si afla mai multe despre aceasta competitie!

ELLE Decoration este o revista de design interior care a fost lansata in Franta in 1987 si care de la primul numar s-a bucurat de un succes fara precedent. 26 de ani mai tarziu ELLE Decoration apare in 30 de tari si este cea mai bine vanduta revista de design interior din lume. De acest brand sunt legate si numeroase proiecte care au creat oamenilor de pretutindeni apetitul pentru design.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top