Now Reading
RECORD SUBWAY®: 40.000 de restaurante la nivel global; al 4.000-lea restaurant din Europa – deschis in Bucuresti, in Gara de Nord

RECORD SUBWAY®: 40.000 de restaurante la nivel global; al 4.000-lea restaurant din Europa – deschis in Bucuresti, in Gara de Nord

Revista Psychologies

Lantul american SUBWAY®, cel care ofera oportunitati de francizare antreprenorilor inca din 1965 si care sarbatoreste astazi 48 de ani de existenta, a atins numarul record de 40.000 de restaurante la nivel global, odata cu inaugurarea noului punct intr-o benzinarie AppleGreen din Ipswich, Anglia. In plus, restaurantul cu numarul 4.000 din Europa este cel deschis in luna iulie, in Bucuresti – SUBWAY “Gara de Nord”.

Toate acestea ilustreaza puterea si cresterea permanenta a brand-ului SUBWAY®, care, numai de la inceputul anului 2013, a inaugurat 1.761 noi restaurante in intreaga lume.

“Este o dovada de dedicare si munca sustinuta a intregii echipe SUBWAY, pe care deseori o numesc cea mai mare echipa din istoria francizei,” declara presedintele si cofondatorul Fred DeLuca, care a deschis primul magazin de sandvisuri pe data de 28 august 1965.

“Sunt mandru ca fac parte dintr-o echipa ce asigura mii de locuri de munca oamenilor care lucreaza in restaurantele noastre, in birouri, in sediile centrale si secundare din intreaga lume,” a mai adaugat DeLuca. “Francizele noastre sunt cele mai bune din lume. Ele reprezinta un grup divers de mici antreprenori care se mandresc cu serviciile de calitate pe care le ofera clientilor lor.”

Astazi, brand-ul SUBWAY® se detaseaza cu mult de competitorii sai. In topul restaurantelor similare, urmatorul detine cu 5.500 magazine mai putin decat brand-ul SUBWAY® in timp ce urmatoarele trei se situeaza undeva cu intre 21.000 si 33.000 mai putin.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top