Now Reading
Ninge cu bilete gratis pe eSKY.ro

Ninge cu bilete gratis pe eSKY.ro

Revista Psychologies

Pe eSKY.ro, comunitatea online a calatorilor inteligenti, e vreme de shopping: doar azi ninge cu bilete gratis. Calatorii care profita de reduceri si rezerva doar azi, 30 ianuarie 2014, bilete de avion spre Londra, Paris, Milano sau Istanbul, pot fi norocosii care zboara gratis in destinatia aleasa.

Shopping in marile orase ale Europei, gratis? Sigur ca se poate, iata care e secretul: cine isi rezerva doar azi, 30 ianuarie, biletele catre una dintre cele patru faimoase destinatii intra in tragerea la sorti a zilei. Marele premiu: banii inapoi pentru rezervarea efectuata.

Important: intra in tragerea la sorti rezervarile efectuate si finalizate azi, 30 ianuarie, pana la ora 23:59, prin intermediul www.eSKY.ro sau a Serviciului Clienti, 031 100 3759 (numar cu tarif normal).

In toiul lunii reducerilor, eSKY.ro isi rasplateste prietenii calatori, incurajandu-i sa-si puna in aplicare visele. Astfel, destinatiile preferate ale romanilor beneficiaza doar azi de reduceri substantiale la biletele de avion: Milano – de la 9 €, Londra – de la 20 €, Paris – de la 20 €, Istanbul – de la 50 €.

In plus, eSKY.ro ofera un bonus special pentru calatorii inteligenti: 7% reducere la rezervarea unei camere de hotel. Vacanta este, astfel, completa.

Tripla reducere, triplu motiv de shopping cu bucurie: bilete la preturi promotionale, reducere de 7% la hotel si posibilitatea de a primi banii inapoi pentru rezervarea biletelor de avion.

Informatii complete, pe blogul eSKY.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top