Now Reading
Noapte de shopping la cea de-a treia editie a evenimentului „Special Night Out”

Noapte de shopping la cea de-a treia editie a evenimentului „Special Night Out”

Revista Psychologies

Pasionatii de shopping sunt invitati la cea de-a treia editie Special Night Out, care va avea loc in seara de 8 mai, in intervalul orar 20:00 – 24:00,  in punctele centrale ale Bucurestiului – Calea Victoriei, Calea Dorobantilor – precum si in zonele din imediata lor apropiere: Piata Romana si zona Unirii.

Cea de-a treia editie a evenimentului Special Night Out vine cu o noua sesiune de shopping de primavara, adica patru ore de relaxare si rasfat intr-o noapte de shopping memorabila.

In cadrul evenimentului, magazinele partenere vor avea un program prelungit, de la ora 20:00 pana la ora 24:00, oferind astfel clientilor posibilitatea de a vedea si achizitiona cele mai recente colectii ale celor mai mari branduri internationale, precum si ale designerilor locali.

Magazinele participante vor avea vitrinele marcate cu vizualul Special Night Out, ceea ce le va face usor de recunoscut.

Lista magazinelor inscrise pana in acest moment este disponibila pe pagina de facebook a evenimentului si va fi in permanenta updatata: http://on.fb.me/RHAYWV

Initiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor de lux si a demonstrat, prin prezenta celor peste 75 de magazine partenere pe care le-am avut alaturi la cele doua editii anterioare, ca Bucurestiul se transforma cu pasi repezi intr-o excelenta destinatie a shoppingului de lux.

Bauturile premium sunt oferite si de aceasta data de catre partenerul traditional Special Night Out, BDG Import, prin brandurile EVIAN, LUCAS BOLS, MARTINI, THE FAMOUS GROUSE, REMY MARTIN, METAXA, THE MACALLAN.

La cea de-a treia editie Special Night Out se adauga pe lista partenerilor doua noi branduri: PERONI NASTRO AZZURRO, berea premium italiana numarul unu in lume si MADAME LUCIE, celebrul producator de macarons.

Va invitam sa va relaxati in cadrul unei sesiuni nocturne de shopping pe 8 mai la Special Night Out, editia a treia!

 

Special Night Out este un eveniment recomandat de ELLE Romania.

Fotografii de la primele doua editii Special Night Out, gasiti aici: http://we.tl/fYYF6PJAy7

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top