Now Reading
Summitul pentru Pace, Armonie și o Stare Zen

Summitul pentru Pace, Armonie și o Stare Zen

Revista Psychologies
summitul-pentru-pace-armonie-și-o-stare-zen

În perioada 19-20 martie, peste 13 experți din diverse arii de wellness vin cu resursele lor valoroase de echilibru emoțional și vești bune pentru cei de acasă. Scopul summitului este să crească starea de bine și de încredere a oamenilor care în ultima perioadă s-au simțit tensionați, alarmați, sau anxioși.

Fiecare speaker va veni cu exerciții practice, ușoare și cu noi perspective de a privi situațiile din jur, menite să aducă echilibru emoțional și să le ridice moralul participanților. Vorbitorii invitați vor avea abordări holistice din arii cât mai diverse: spiritualitate, psihologie, life coaching, nutriție, numerologie, astrologie, mindfulness.

Summit-ul este complet gratuit în varianta sa live și este organizat de Daiana Rădulescu, Happiness Teacher și de Theona Bălan, autoare și Spiritual Life Coach.

Invitatul special al evenimentului este cunoscutul numerolog și psiholog, Anatol Basarab.

„Atunci când ți se descarcă telefonul, îl conectezi la încărcător și îl lași în pace. Nici nu te mai atingi de el, ca să te asiguri că e la încărcare optimă. Dar atunci când ție ți se descarcă energia, ce faci? În loc să îți cauți o sursă de încărcare, îți spui „mai pot un pic” și rămâi pe frecvența știrilor, a fricilor sau a presiunii celor din jur. Așa am ajuns noi, cei de acasă, acum. Ajutăm mereu, dăm mereu, dar nu mai știm cum să ne reîncărcăm organic, cu o resursă pe care o avem mereu la îndemână și care e gratuită: ființa noastră.

Cum ar fi să te așezi în pace, armonie și zen și să-ți lași bateria inimii la încărcat? Cum ar fi să înlocuiești ceea ce îți reduce din energie cu activități și informații care te realiniază la Tine, măcar un weekend pe an? Invitații noștri vin să îți împărtășească metode practice și instrumente pe care să le ai mereu la îndemână pentru a-ți recăpăta echilibrul. Acum și mereu.

Ne dorim ca în acest summit să educăm și să creăm un nou nivel de conștiință: acela că alegerile gândurilor ne aparțin, indiferent de ce se întâmplă în exterior. Alege să fii în pace interioară și armonie mereu – acesta este motivul pentru care te invităm la acest summit virtual.” – Daiana Rădulescu, co-organizatoare a summitului.

Cine sunt vorbitorii Summitului pentru Pace, Armonie și o Stare Zen?

Anatol Basarab este invitatul special al summitului, iar prezentarea pe care o va susține sâmbătă, 19 martie, de la ora 18.00, se intitulează „Viitorul aparține celor care văd azi posibilitățile”.

Anatol Basarab, președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocuri în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Daiana Rădulescu, co-organizator, este profesoară de spiritualitate, fericire și relaxare. Resursele ei de armonie și zen vin din filosofia vedică și din știința Yoga Tradițională (din India antică), pe care le studiază de mai bine de 6 ani și prin care ghidează femeile în realizarea sinelui lor divin.

Cu Daiana vă întâlniți sâmbăta seară, de la 19:30 și duminică dimineață, de la 10:00. Prin exerciții practice, Daiana va prezenta „3 resurse de calm și relaxare din știința Yoga” și „Cele 3 frici supreme și antidotul lor”.

Theona Bălan, co-organizator, este femeie, mamă, autor a mai multor cărți și programe de dezvoltare personală și spirituală, terapeut holistic, îndrumător de suflete pentru zeci de mii de femei din România. De peste 12 ani, ea oferă susținere și ghidare femeilor, pentru ca ele să își redescopere resursele, puterea și misiunea.

Theona crede cu tărie că fiecare om de pe acest pământ are înăuntrul său resursele potrivite pentru a trăi o viață împlinită, în armonie și echilibru. În cadrul summitului, Theona ne va vorbi despre rostul și rolul nostru pe acest pământ, despre ceea ce ne impactează energetic major și ce putem face pentru a ne păstra energia, starea de bine, de armonie și de zen chiar și în situații de criză.

Pe Theona o puteți asculta sâmbătă de la 10:00 și duminică de la 18:00.

Lăcrămioara Ocunschi este trainer și coach, specializată în comunicare non-violentă. Misiunea ei este să ajute femeile care trec prin tranziții majore (schimbări de job sau statut, divorț, doliu, diverse pierderi) să își cultive empatia pentru a-și crea o viață cu sens și armonie. Le însoțește în sesiuni de coaching 1 la 1 sau grupuri de suport și de învățare.

În cadrul summitului, Lăcrămioara va vorbi despre auto-empatie. Vom afla de la ea ce este auto-empatia și cum ne poate ajuta să ne înțelegem și să ne aducă pace. Atunci când experimentezi autoempatia, poți să vezi frumusețea din interiorul tău și cum cu blândețe se instalează o stare de acceptare și pace interioară.

Lăcrămioara va susține prezentarea sa sâmbătă, 19 martie, de la ora 12.00.

Adina Todea Ardelean este Productivity Coach. Misiunea ei este să ajute antreprenorii aflați la început de drum sau care pornesc o afacere, să câștige timp, stare de bine, claritate, să devină mai productivi, să economisească resuse proprii, să reușească să își stabilească obiective îndeplinibile, să poată să-și ducă la bun sfârșit agenda zilnică și ceea ce au de făcut într-o zi, să câștige timp pentru cei importanți și pentru ei înșiși, stare de bine, în general, fără să se simtă vinovați, frustrați și epuizați.

În cadrul summitului, sâmbătă, 19 martie, de la ora 16:00, Adina va vorbi despre „Cum să îți menții și focusul și prezența, fără să fii distras/ă de evenimentele exterioare”, pentru că avem câteva motive, mai actuale, care ne fac temători, îngrijorați și chiar stresați.

Alexandra Bădiță este Journaling Coach, iar misiunea ei este să ajute liderii și antreprenorii să practice cu intenție și ușurință metoda jurnalului, astfel încât să obțină rezultate pe termen lung în viața personală și profesională.

În cadrul evenimentului, Alexandra va vorbi despre Tehnici de scris în jurnal pentru eliberarea anxietății, iar prezentarea ei are loc duminică, 20 martie, de la ora 11.00.

Olesia Avram este Coach în Arta modelării ființei. Misiune ei este să ghideze spre lumină, prin găsirea și identificarea blocajelor ce ne țin pe loc. Uneori, blocajele vin și de la strămoși, astfel că informațiile despre Arborele nostru genealogic joacă un rol important în destinul nostru. Fiecare strămoș ne poate schimba destinul în bine dacă a fost un om bun și în rău dacă a fost un om rău. Bazându-ne pe informația din trecut și aflându-ne în prezent ne construim viitorul, atât pentru noi, cât și pentru generațiile care vin.

În cadrul summitului, Olesia va vorbi despre cele 7 generații și domeniul lor de influență, cum să te conectezi și să ceri ajutorul întregului neam sau al unui singur membru și importanța relațiilor cu membrii familei în prezent.

Prezentarea Olesiei are loc sâmbătă, 19 martie, de la 17.30.

Irina Constantin este Emotional Balance Coach. Misiunea ei este să ajute persoanele ocupate, care vor mai mult de la viață, să se regăsească, să învețe să fie echilibrate mental și emoțional, astfel încât să evolueze și să ajungă să trăiască viața conștient zilnic, cu bucurie.

În cadrul summitului, Irina va vorbi despre detașarea de problemele din afara controlului nostru și iertarea ca sursă de armonie. Ea va prezenta 2 metode simple prin care să practici iertarea ca să fii în armonie cu tine însuți și cu cei din jurul tău, precum și un exercițiu frumos și ușor care să te ajute să te detașezi de problemele din afara controlului tău.

Prezentarea Irinei are loc duminică, 20 martie de la ora 12.00.

Ioana Marinescu este Life & Floral Coach, misiunea ei este să le ajute pe femeile ocupate, care se simt copleșite de sarcinile de zi cu zi să regăsească echilibrul între viața profesională, viața de familie și timpul pentru ele. Ioana îmbină tehnicile de consiliere și coaching cu dezvoltarea personală cu ajutorul florilor. Prin simpla sarcină de a aranja câteva fire de floare, agitația și anxietatea sunt reduse considerabil și experimentăm o stare de calm, din care ne vin răspunsuri la provocările cu care ne confruntăm.

În prezentarea de sâmbătă, 19 martie, de la ora 15.00, Ioana le va arăta participanților cum se pot relaxa printr-o meditație cu energia florilor, apoi va dezvălui câteva tehnici de reducere a anxietății.

Antonela Coroamă este psiholog și terapeut holistic. Misiunea ei e ca prin darul înțelegerii experiențiale, să orienteze femeia/ mama singură, către înflorirea ei și a copiilor ei, prin sănătate educată & educație sănătoasă.

Antonela este fondatoarea Asociației Învățăm Viața, dedicată femeilor care care vor, dar nu-și permit educație.

În cadrul summitului, duminică, de la ora 15.00, Antonela va vorbi despre cum orice situație care ne scoate bine din zona de confort, e un prilej de maturizare și de folosire eficientă a energiei care suntem. Ea va face o sinteză interdisciplinară, holistică a ce suntem și ce putem deveni, cu metode aflate la îndemână.

Adriana Armanu este numerolog și oferă o perspectivă realistă și optimistă care să ne poată ghida în aceste vremuri de schimbare. Tesla spunea că în cifre stau toate secretele universului, iar Adriana ne arăta potențialul pe care îl putem atinge în acest an, în funcție de data nașterii.

Adriana va fi prezentă în program duminică, 20 martie, de la ora 16.00.

Participă GRATUIT la un ritual magic timp de 2 zile, din care îți vei lua toate resursele pentru o stare de bine a minții și a corpului – sufletul e mereu perfect.

Pentru a vă înscrie și a participa la acest summit pentru pace, armonie și o stare zen, intrați în grupul Facebook dedicat: https://www.facebook.com/groups/summitpace. Și invită și alte persoane din cercul tău, pentru că armonia merită împărtășită.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top