Now Reading
Noile culori Perfect Stay Lip Tint & Balm de la Astor

Noile culori Perfect Stay Lip Tint & Balm de la Astor

Revista Psychologies

Un ruj de buze care actioneaza in doua etape, Perfect Stay Lip Tint & Balm iti ofera culoare care nu-ti incarca buzele, nu se intinde si nici nu isi pierde din intensitate.

Noile culori Perfect Stay Lip Tint & Balm de la AstorPasul 1: formula cu pigment iti coloreaza buzele intr-o nuanta minunata, care va rezista ore in sir. Aplicatorul in forma de carioca este usor de folosit, iar tu iti vei contura cu maxima precizie buzele, pentru un finish imepcabil.
Pasul 2: balsamul protector va avea grija de buzele tale, hidratandu-le si adaugandu-le un plus de stralucire.

Ambalajul chic, cu accente aurii, ilustreaza viziunea Astor despre feminitate, lux si calitate. Culoarea ambalajului se asorteaza cu nuanta rujului, pentru ca tie sa iti fie mai usor sa iti alegi culoarea perfecta.

Aplicatorul in forma de carioca te va ajuta sa iti pastrezi cu usurinta pe buze culoarea pe care o poti aplica cu precizia unui profesionist.

Rosu? Roz? Bej sau nuante aramii? Oricare ar fi preferatele tale, vei gasi in mod sigur o culoare care sa ti se potriveasca perfect in gama Perfect Stay. Acum Astor iti aduce 4 noi nuante:

  • 150 Bois de Rose
  • 151 Blushing Rose
  • 152 Nude Pink
  • 153 Berry Nude

Pret de vanzare recomandat: 31,5 lei
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top