Now Reading
Jarro-Dophilus FOS un probiotic de la Secom

Jarro-Dophilus FOS un probiotic de la Secom

Revista Psychologies

Jarro-Dophilus+FOS de la Secom este un probiotic de ultima generatie, care contine 3,4 miliarde de bacterii probiotice/capsula, grupate in 6 tulpini cu spectre diferite de actiune.

Jarro-Dophilus FOS un probiotic de la SecomNumarul ridicat de tulpini asigura o actiune eficienta sporita pe cat mai multe tipuri de agenti patogeni, iar numarul mare de bacterii probiotice/capsula asigura o capacitate crescuta de repopulare a florei microbiene din tot organismul. Jarro-Dophilus+FOS are adaos de prebiotice (FOS), fibre insolubile care potenteaza efectul probioticelor si actioneaza pana la nivelul intestinului gros, acolo unde probioticele nu pot ajunge fara ajutorul prebioticelor.

Jarro-Dophilus+FOS ajuta la reactivarea a peste 90% dintre bacteriile probiotice din organism, in doar 20-90 de minute de la administrare. Jarro-Dophilus+FOS contribuie la modularea imunitatii si la echilibrarea florei organismului, fiind recomandat in infectii cu E. coli, candida si alte infectii vaginale, urinare, digestive si cutanate, in constipatie, balonare, flatulenta, diaree, indigestie si sindrom de intestin permeabil. De asemenea, Jarro-Dophilus+FOS contribuie la reducerea intolerantei la lactoza.

In perioada 01 iulie – 30 septembrie 2011, te asteapta oferta sezonului: Fiecare flacon de Jarro-Dophilus+FOS contine o cantitate dubla de capsule la acelasi pret: 200 de capsule in loc de 100!

Jarro-Dophilus+FOS face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Cand avem nevoie de probiotice
Pentru mentinerea sanatatii intregului organism, se recomanda administrarea probioticelor tot timpul, insa in anumite situatii avem nevoie mai mult ca oricand de ajutorul lor.

In curele cu antibiotice.
Se stie faptul ca antibioticele pot provoca un dezechilibru ale florei intestinale, de aceea se recomanda ca in paralel sa fie administrate probiotice care sa refaca flora bacteriana benefica.

In prevenirea aparitiei si a recurentei infectiilor.
De multe ori infectiile din organismul nostru sunt cauzate sau potentate de existenta unui numar mai mare de bacterii patogene decat de bacterii “benefice”. Prin administrarea probioticelor sustinem organismul in lupta impotriva agentilor patogeni.

Tulburarile digestive in calatorii.
Peste 50% dintre cei care calatoresc sufera de constipatie sau diaree in timpul deplasarilor. De cele mai multe ori, cauzele acestor tulburari sunt constituite de schimbarea alimentatiei si a tipului de microorganisme pe care le inghitim o data cu alimentele, lucru ce afecteaza echilibrul intestinal.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top