Now Reading
Noile lotiuni de corp de la NIVEA: Hidratare inteligenta cu Hydra IQ

Noile lotiuni de corp de la NIVEA: Hidratare inteligenta cu Hydra IQ

Revista Psychologies

Ce se intampla, de fapt, cand folosesti lotiunea de corp NIVEA Body Express Hydration? Aceasta asigura, in mod natural si in profunzime, rezerva de hidratare permanenta a pielii. Mai mult decat atat, desi se absoarbe in doar cateva secunde, noua lotiune de corp Express Hydration hidrateaza pentru 24 ore, lasandu-ti pielea cu adevarat catifelata.

Odata cu lansarea lotiunii de corp Expres Hydration, NIVEA a introdus formula Hydra IQ, o tehnologie unica, prezenta in toata gama NIVEA Body Essentials, ce ajuta la formarea de noi aquaporine.

Aquaporinele sunt canale microscopice de hidratare existente in straturile profunde ale pielii, care imbunatatesc transferul de apa dintre celule. Descoperirea aquaporinelor a fost realizata de catre Dr. Peter Agre, pentru care a primit Premiul Nobel in 2003.

Noua formula NIVEA Hydra IQ contine o combinatie optima de glicerina si glucoza, doua substante esentiale pentru piele, ambele identice cu cele naturale, pentru a avea un efect puternic asupra aquaporinelor. Printr-o utilizare regulata, se stimuleaza formarea de noi aquaporine, asigurand in mod natural o hidratare continua, din interior. Rezultatul: pielea ta este mai catifelata si mai atractiva!

 

lotiune de corp NIVEA

Lotiune de corp NIVEA Body Express Hydration
Hidratare rapida si de lunga durata pentru pielea normala.

Formula extra usoara a noii lotiuni de corp NIVEA Express Hydration, imbogatita cu minerale marine si invaluita intr-un parfum discret de floare de lotus albastru, catifeleaza pielea imediat si o lasa supla.

Formula unica cu Hydra IQ asigura in mod natural hidratarea continua a pielii, din interior.

Preturi: 16,46 lei (250 ml); 22,20 lei (400 ml)

Lotiune-crema delicata NIVEA Body Smooth Milk
Hidrateaza, catifeleaza si protejeaza pielea uscata.

Este o adevarata placere sa te dai cu Lotiunea NIVEA Smooth Milk, imbogatita cu unt de Shea. Formula sa cu absorbtie rapida hidrateaza intens pielea, catifeland-o pentru o lunga perioada de timp si protejand pielea impotriva uscarii.

Formula unica cu Hydra IQ asigura in mod natural hidratarea continua a pielii, din interior.

Preturi: 16,46 lei (250 ml); 22,20 lei (400 ml)

Noile lotiuni de corp de la NIVEA: Hidratare inteligenta cu Hydra IQLapte de corp nutritiv NIVEA Body Nourishing
Ingrijire intensiva si de durata pentru pielea foarte uscata.

Imbogatit cu minerale naturale si agenti de hidratare, laptele de corp nutritiv NIVEA Nourishing Body Milk ofera ingrijirea intensiva pe care pielea ta o adora.

Formula sa cremoasa ce contine ulei de migdale asigura hidratarea continua a pielii si protejarea acesteia impotriva uscarii.

Preturi: 16,46 lei (250 ml); 22,20 lei (400 ml).

Lotiune reparatoare NIVEA Body SOS Care
Repara si calmeaza rapid pielea foarte uscata si aspra.

Lotiunea reparatoare NIVEA SOS Care cu Dexpanthenol se absoarbe rapid si ajuta la repararea si protectia pielii impotriva uscarii. Pielea foarte uscata si aspra se transforma astfel intr-o piele catifelata si supla.

Formula unica cu Hydra IQ asigura in mod natural hidratarea continua a pielii, din interior.

Pret: 16,46 lei (250 ml)

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top