Now Reading
Noua gama Rexona Men cu protectie activa 48h

Noua gama Rexona Men cu protectie activa 48h

Revista Psychologies


Datorita formulei bazate pe molecule de protectie ce se activeaza in mai putin de doua secunde de la cresterea nivelului de adrenalina, antiperspirantele Rexona Men nu te lasa la greu si iti ofera protectie activa impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. 

Si pentru ca noua gama Rexona Men tine ritmul cu viata ta, mizeaza in zilele active pe Rexona Sport Defence! Deodorantul Rexona Sport Defence controleaza cantitatea de transpiratie produsa si impiedica inmultirea bacteriilor datorita agentului anti-bacterian din formula, in timp ce stick-ul confera o actiune intensa si indelungata de prevenire a transpiratiei.

Daca vrei ca deodorantul tau sa nu lase urme albe pe haine, Rexona Invisible Ice este potrivit atunci cand vrei ca tricourile tale in culori inchise sa ramana impecabile chiar si dupa mai multe meciuri!

Pentru mai multa prospetime si o senzatie de racoare in zilele toride, Rexona XtraCool este alegerea potrivita. Deodorantul Rexona Xtra Cool ofera senzatie de prospetime intensa, iar parfumul racoritor persista pe durata intregii zile. Stick-ul Rexona Xtra Cool, datorita formei sale solide, are o actiune intensa si ofera protectie de top.

Indiferent de momentul zilei, bazeaza-te pe Rexona Men! Niciun alt deodorant nu te protejeaza mai bine! Pentru protectie activa 48 de ore si o senzatie de prospetime imediat dupa aplicare, incearca Rexona Colbalt, Rexona Quantum sau Rexona Power!

Pret recomandat: Aerosol: 12.57 RON; Stick: 16.77 RON; Roll-on: 10.94 RON

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top