Now Reading
Noutati pentru sanatatea ta in februarie

Noutati pentru sanatatea ta in februarie

Revista Psychologies

Strepsils intensiv miere si lamaie pentru dureri puternice in gat

Strepsils intensiv miere si lamaie pentru dureri puternice in gatAnotimpul rece este pentru multi dintre noi sinonim cu perioada in care experimentam dureri puternice in gat. Totul porneste de la gatul inflamat care ne face sa inghitim cu greutate si ne impiedica sa ne concentram asupra activitatilor cotidiene.
Exista insa medicamentul potrivit pentru a trata simptomele neplacute ale durerii in gat: Strepsils Intensiv Miere si Lamaie datorita substantei sale active, flurbiprofen, actioneaza rapid, direct la nivelul ariei afectate, avand ca rezultat reducerea durerii in gat in 30 minute de la administrare.

Strepsils Intensiv Miere si Lamaie are un efect ce dureaza pana la 3 ore, fiind singurul medicament care contine flurbiprofen, substanta cu efect calmant, antiinflamator si de reducere a febrei.

Acest medicament contine flurbiprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.
Doze si mod de administrare: adulti si copii peste 12 ani.
Doza recomandata este o pastila Strepsils Intensiv Miere si Lamaie la fiecare 3-6 ore, maxim 5 pastile pe zi, timp de 3 zile.

Vein Defense aliatul natural impotriva insuficientei venoase

Sangele este transportat de la inima spre tesuturile periferice prin artere si se intoarce inapoi prin vene, astfel ca circulatia prin vene se desfasoara intotdeauna in sens ascendent, valvele venoase fiind cele care asigura acest flux al sangelui de jos in sus. Cand valvele venoase nu se mai inchid corespunzator, ele nu se mai pot opune circulatiei descendente a sangelui si acesta se intoarce inapoi la tesuturile periferice, provocand insuficienta venoasa.

Vein Defense aliatul natural impotriva insuficientei venoaseVein Defense de la Secom este recomandat ca adjuvant in tratamentul insuficientei venoase si a simptomelor asociate acesteia (glezne umflate, picioare grele, varice, circulatie periferica deficitara), in tratamentul hemoroizilor, ulcerului varicos si inflamatiilor post-traumatice (hematoame, entorse, luxatii, contuzii).

Vein Defense ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, la imbunatatirea tonusului peretilor si valvelor venoase si la reducerea inflamatiilor venoase.

Pret recomandat: 92 lei / 60 tablete. Vein Defense este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara, pe www.secom.ro. Vein Defense este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.

Aboca Natura MixAboca Natura Mix Vigore granule pentru adulti

NaturaMix Vigore granule dezvolta o actiune tonica-energizanta, datorita combinatiei intre Laptisor de Matca si fitocomplecsi vegetali care asigura un aport de principii active, oligoelemente, minerale si alte substante biologice active, care combinate, contribuie la:

  • activarea proceselor energetice ale organismului;
  • sustinerea proceselor enzimatice si metabolice, favorizand totodata o protectie antioxidanta adecvata.

Aceste caracteristici fac din Natura Mix Vigore granule, un produs util adultilor in perioadele de studiu si munca intensa, sportivilor si in situatiile de stres in general, la care organismul trebuie sa se adapteze. Produs disponibil in farmaciile Help Net, pret: 56,9 lei.

Aboca Natura Mix sostegno granule pentru copii

NaturaMix Sostegno granule dezvolta o actiune tonica-energizanta, datorita combinatiei de Laptisor de Matca si fitocomplecsi vegetali, ce aduc principii active, oligoelemente, minerale si alte substante biologice active, care prin efecte sinergice sunt utile pentru: activarea proceselor energetice ale organismului si sustinerea proceselor enzimatice si metabolice, favorizand o protectie antioxidanta adecvata.

Aceste caracteristici fac din Natura Mix Sostegno granule un produs util tuturor celor care au nevoie de o actiune de refacere naturala, in perioadele de efort intens, sustine copiii si adultii in activitatile lor cotidiene si in perioadele de schimbare a anotimpurilor cat si in general, in perioadele de crestere si dezvoltare. Produs disponibil in farmaciile Help Net, pret: 51,2 lei.

Nurofen raceala si gripa cu 24 de comprimate

Nurofen raceala si gripa cu 24 de comprimateEficient impotriva simptomelor de gripa si raceala. O banala raceala sau gripa poate evolua rapid si te poate tine la pat, departe de activitatile tale zilnice.

Ca sa fii acolo unde iti doresti, ia Nurofen Raceala si Gripa inca de la primele simptome: febra , dureri de cap, dureri in gat, nas infundat…

Cele doua substante active din componenta Nurofen Raceala si Gripa, ajuta la inlaturarea starii de rau general, tintind direct simptomele de gripa si raceala. Astfel, ibuprofenul actioneaza asupra febrei si durerii, iar pseudoefedrina asupra congestiei nazale.
Acum Nurofen Raceala si Gripa este disponibil si in cutii de 24 comprimate filmate.

Rondele din grau expandat de la SanoVita

Ce putem face totusi atunci cand, in graba, nu avem timp pentru un mic dejun ca la carte? Putem, de exemplu, sa rontaim rondelele cu grau expandat de la SanoVita.

Rezultatele a numeroase studii au demonstrat ca persoanele care consuma in mod regulat seminte de cereale integrale, printre care se numara si graul, sunt expuse la un risc mai scazut de afectiuni cardiovasculare, diabet si obezitate.

Graul contine o paleta larga de nutrienti: fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru, seleniu, potasiu, complexul vitaminic B (B1, B2, B3, B5, B6), vitaminele E si K. Asemenea fructelor si legumelor, semintele de grau contribuie semnificativ la aportul zilnic de antioxidanti, compusii care ne protejeaza celulele de actiunea negativa a radicalilor liberi.

Rondele din grau expandat de la SanoVitaGraul si produsele pe baza de grau sunt si o importanta sursa de fibre alimentare. Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal.
Se stie ca, in general, o dieta bogata in fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare si la controlul diabetului de tip 2. In acelasi timp, se pare ca un aport ridicat de fibre ar fi asociat cu un risc diminuat de cancer de colon si cu o mai mare senzatie de satietate.

Ceea ce este si mai interesant in cazul graului este ca, potrivit studiilor, germenii de grau ar ocupa pozitia a doua in randul vegetalelor cu cel mai mare continut de fitosteroli, compusi cu o structura asemanatoare cu cea a colesterolului. Se pare ca doua grame pe zi din acesti compusi pot contribui la reducerea nivelului de colesterol cu aproximativ 10% in doua saptamani.

Asadar, nu uitati ca pentru a va asigura aportul zilnic de fibre si vitamine si pentru a compensa, poate, un mic dejun ratat, puteti alege rondelele cu grau de la SanoVita. Pe langa varianta simpla, puteti gasi rondelele din grau expandat si cu glazura de ciocolata sau cu glazura de iaurt.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top