Now Reading
O luna speciala cu GLAMOUR de februarie

O luna speciala cu GLAMOUR de februarie

Revista Psychologies

Natalia Vodianova si secretele fericirii sale, ghidul celor mai cool trenduri ale sezonului primavara/vara 2016, top 14 cele mai bune idei de beauty pentru 2016 si cinci sfaturi pentru o relatie perfecta: toate acestea te asteapta in numarul de februarie GLAMOUR, din 23 ianuarie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

Vedeta numarului de februarie este Natalia Vodianova, celebrul supermodel implicat in numeroase actiuni caritabile. Ea nu vorbeste in acest interviu despre glamour, bani sau putere, ci despre cum sa te simti impacata cu tine insati – din punctul ei de vedere, singurul secret pentru a fi fericita.

Tot in numarul de februarie GLAMOUR ti-am pregatit o selectie a celor mai cool trenduri ale noului sezon. Printuri florale, pliseuri delicate, franjuri, mâneci bufante, denim si carouri: iata doar câteva dintre tendintele pe care le vei descoperi in paginile revistei. In plus, in aceasta luna, am rugat-o pe Alina Ceusan sa ne fie model si sa ne prezinte cele patru piese care trebuie sa se regaseasca in garderoba fiecareia dintre noi.

La capitolul beauty, discutam despre tendintele, lookurile si produsele care iti vor influenta alegerile in materie de frumusete, pe parcusul acestui nou an. Mai mult, ti-am pregatit un material special, in care celebra Lisa Eldridge recreeaza patru superbe machiaje moderne, inspirate de personalitati iconice in beauty.

Mergem mai departe si aflam cum sa traim cu stil chiar de la frantuzoaica Garance Doré, blogger de succes si autoare a cartii Love Style Life.

Tot in editia de februarie iti propunem cele mai simpatice idei de petrecere a timpului liber de una singura si dezbatem un subiect fierbinte: cum scapam de gelozie.

Plus: afla secretele de beauty ale INNEI, lucrurile care o inspira pe Adelina Ivan, descopera La Mia Cucina da Massimo, locul perfect pentru cele mai frumoase intâlniri cu prietenii in centrul Timisoarei, fa cunostinta cuXavier Dolan, copilul teribil al cinematografiei canadiene si stai cu ochii pe Cristina Muntean si pe profilul sau de Instagram de care te vei indragosti.

Foto: Nico Bustos

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top