Now Reading
Oana Dinculescu este noul make-up artist Oriflame Romania

Oana Dinculescu este noul make-up artist Oriflame Romania

Revista Psychologies

Oana Dinculescu, make-up artist, Oriflame  Romania
Concursul de selectie a make-up artistului Oriflame Romania, desfasurat in perioada 1 noiembrie-15 decembrie 2011, a fost promovat atat in print cat si online, participantii putandu-si inscrie portofoliile pe platforma online creata special pentru acest proiect.

Din cei peste 300 de participanti au fost alesi 10 finalisti, care au sustinut proba practica- machiaj de zi transformat in machiaj de seara- in fata unui juriu alcatuit din reprezentanti ai companiei si jurnaliste de beauty.

Invitatul special la acest eveniment a fost Jonas Wramell, Oriflame Global Beauty Artistic Director, care a sustinut in fata invitatilor o demonstratie de machiaj, vorbind totodata despre tendintele in machiaj ale acestui an. Jonas Wramell a facut parte din juriul care a ales castigatorul concursului.

Oana Dinculescu, in varsta de 26 ani, a fost desemnata castigatoare a concursului, tehnicile sale de machiaj si abilitatile de comunicare convingand juriul pentru a o coopta in echipa Oriflame.

Oana Dinculescu, make-up artist, Oriflame  Romania Oana Dinculescu, Jonas Wramell

Stefania Marian, Marketing Director Oriflame Romania: „ Suntem foarte bucurosi sa o avem pe Oana ca noua membra a echipei Oriflame Romania si suntem convinsi ca impreuna vom dezvolta proiecte desosebite pentru consultantii si clientii nostri. Totodata, dorim sa ii felicitam pe toti finalistii pentru creativitatea si profesionalismul dovedit.”

„Experienta Oanei in machiaj precum si pasiunea pe care o arata in ceea ce face ne-au convins ca este alegerea corecta pentru Oriflame.”, declara Anduela Serban, PR & Advertising Oriflame Romania.

Incepand din 16 ianuarie, echipa Oriflame Romania are un nou partener: Oana Dinculescu, make-up artist Oriflame Romania.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top