Now Reading
(P) 5 sfaturi pentru o prietenie de lunga durata

(P) 5 sfaturi pentru o prietenie de lunga durata

Foarte multi oameni sufera din pricina singuratatii. Desi incearaca sa isi faca prieteni noi, ei ajung la concluzia ca nimic nu se compara cu o prietenie veche, precum cele din copilarie. Insa si amicii noi se pot transforma in unii pentru toata viata, daca ambele parti isi doresc acest lucru.

In acest articol ne propunem sa oferim cateva sfaturi pentru cei care vor sa construiasca relatii de prietenie cu cei din jurul lor, insa nu stiu cum sa le castige incredere si simpatia pe termen lung.

In cazul in care si tu esti interesata de acest aspect, parcurge articolul si, ulterior, pune in aplicare cele aflate!

Iata cele mai importante sfaturi pentru prietenii de durata:

  1.      Energia pozitiva

In primul rand, este necesar ca tu sa fii o persoana pozitiva si sa emani acest lucru asupra celor din jur. Nimeni nu vrea sa fie alaturi de cineva care tot timpul pune raul in fata si nu poate depasi starea in care se afla sub nicio forma. Astfel, incearca ca atunci cand iesi cu persoane pe care abia le cunosti sa nu insiri problemele pe care le ai, ci sa aduci in discutie subiecte care te fac fericita si care ar putea fi de interes si pentru cei din jur. De exemplu, daca ai descoperit un fel de mancare nou sau un magazin pe placul tau si esti foarte entuziasmata, sigur o sa ai o atitudine pozitiva.

  1.      Ascultarea

Ti se intampla des ca atunci cand o persoana incepe sa povesteasca ceva sa iti pierzi atentia? Afla ca prietenii apropiati tin foarte mult sa le acorzi atentie si ar trebui ca atunci cand te afli in preajma lor sa ii asculti si sa vii cu recomandari, indiferent ca sunt lucruri minore. Nu ezita sa iti oferi  sfaturile, indiferent de subiect. Daca prietena ta se plange de faptul ca nu gaseste ceva pe placul sau, poti sa ii sari in ajutor cu recomandarea unor site-uri. De exemplu, pentru incaltaminte de calitate si la pret bun, site-ul www.modlet.ro ar putea reprezenta solutia ideala!

  1.      Increderea

Este cert faptul ca sunt greu de gasit persoane pe care sa te bazezi in zilele noastre, insa atunci cand ti se ofera, trebuie, la randul tau, sa arati incredere. Astfel, ai grija ca atunci cand ti se incredinteaza un secret sa nu il dezvalui altora. Este foarte important sa stii cand sa tii ceva doar pentru tine, mai ales daca nu te priveste direct.

  1.      Sprijinul

A fi alaturi de o persoana la greu nu este doar o zicala din popor. Astfel, este important sa iti oferi spijinul, mai ales in situatii delicate, cand prietenul la nevoie se cunoaste. Indiferent de starea ta din momentul respectiv, trebuie sa vii in ajutorul celui de langa tine, indiferent ca este vorba de moral sau de partea financiara.

  1.      Timpul petrecut impreuna

Pentru ca o prietenie sa devina una de durata, trebuie sa petreci timp cu persoana respectiva si sa va creati amintiri impreuna. Fara indoiala, daca o sa va simtiti bine, o sa va doriti sa petreceti si mai mult timp, iar momentele vor fi de neuitat.

Asadar, pentru a lega prietenii de durata, este foarte important sa ai o energie pozitiva, sa asculti, sa oferi incredere si sprijin. De asemenea, timpul petrecut cu o persoana ajuta la crearea unei legaturi stranse.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top