Now Reading
(P) Zilele Christian Tour 25-26 iunie

(P) Zilele Christian Tour 25-26 iunie

Revista Psychologies

Christian Tour da startul festivalului vacantelor si pregateste cateva zile de oferte fabuloase la sute de vacante! Pentru cel de-al-VII-lea an consecutiv, Christian Tour, cel mai mare touroperator din Romania, sarbatoreste Zilele Christian Tour.

Surpriza editiei din acest an o reprezinta organizarea unui festival al vacantelor, cu activitati si surprize pentru toata familia.

Sambata, 25 iunie, incepand cu ora 10:00 evenimentul debuteaza intr-o locatie inedita – pe terasa Mall Promenada, unde specialistii Christian Tour vor astepta clientii cu cele mai bune oferte de vacanta si reduceri fabuloase, pana duminica la ora 18:00.

Ȋn cadrul evenimentului reunit sub numele de Festivalul Vacantelor, Christian Tour pregateste turistilor super oferte, cu reduceri fabuloase la sute de pachete de vacanta in destinatii precum: Grecia, Turcia, Spania, Italia sau Bulgaria. Printre cele mai atragatoare oferte se numara: Tarif unic tot sezonul pentru Creta; Taxe de aeroport gratuite; Transport autocar gratuit si foarte multe reduceri pentru pachetele in regim Ultra Last Minute.

Pe langa ofertele speciale, reprezentantii Christian Tour au pregatit si o serie de activitati pentru copii, concursuri si distractie pe terasa de la ultimul etaj al Mall Promenada: face painting si modelaj de baloane, parada suricatelor, ateliere de arta; dansuri interactive; talent show pentru copii, etc. La eveniment vor fi prezente si mascotele din Familia Suricescu care vor canta in premiera Imnul Suricatelor alaturi de trupa PAM-PAM. Iar surpriza cea mai mare a evenimentului va fi spectacolul sustinut de Gasca Zurli, duminica pe 26 iunie, incepand cu ora 12:00

De 7 ani sarbatorim Zilele Christian Tour in moduri dintre cele mai inedite. Anul acesta ne-am dorit sa facem ceva cu totul special, astfel am hotarat ca timp de 2 zile, sa le facem o bucurie tuturor clientilor nostri, cu mic cu mare si sa organizam un Festival al vacantelor Christian Tour. Ne dorim astfel sa venim in intampinarea romanilor care inca nu si-au achizitionat vacanta, cu oferte speciale, dar in acelasi timp vrem sa impartasim din spiritul Christian Tour, tuturor clientilor nostri si sa le oferim cateva clipe de relaxare si distractie alaturi de echipa noastra.“, declara Marius Pandel, CEO Christian Tour.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top