Now Reading
Petit Bateau in Romania

Petit Bateau in Romania

Revista Psychologies

La ceremonia de deschidere au luat cuvantul ES Henri Paul, Ambasadorul Frantei la Bucuresti, directorul comercial pentru Europa si Orientul Mijlociu al Petit Bateau, Enrico Ruffa si Presedintele Executiv al organizatiei Salvati Copiii Romania, Gabriela Alexandrescu.

Declaratii de presa:

Dl. Enrico Ruffa, Directorul comercial pentru Europa si Orientul Mijlociu al Petit Bateau:

”Petit Bateau este un brand inovator care a revolutionat stilul vestimentar prin inventiile sale. In Romania, brandul este adus in regim de franciza de catre firma Le Manoir.

Credem ca piata romaneasca prezinta un real potential de dezvoltare, iar pentru o marca importanta ca Petit Bateau esential sa fim prezenti aici. Acesta se adreseaza parintilor responsabili, care pun accent pe calitate, echilibrul si sanatatea copiilor.

De aceea am ales sa sprijinim o organizatie care dezvolta proiecte pentru drepturile copiilor si sansa la o viata mai buna: Salvati Copiii. In acest sens, in week-end-urile din luna martie vom organiza evenimente pentru copii, iar 20% din vanzarile incasate vor fi donate acestei organizatii.”


ES Ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul:

”Asa cum stiti, Franta este al treila partener comercial al Romaniei. Ma bucur ca s-a deschis un magazin Petit Bateau in Romania si regret ca nu sunt mai multe investitii in domeniul vestimentar deoarece produsele franceze pot aduce valori apreciate de romani: dezvoltare durabila, traditie.

Marturisesc ca Petit Bateau imi aminteste de copilarie pentru ca mama imi cumpara lenjerie de la aceasta marca. Era un un brand de calitate inca de pe atunci, a pastrat aceasta caracteristica si sunt sigur ca va continua sa fie asa.

Dezvoltarea marcii este remarcabila, peste 5000 de magazine si puncte de desfacere in 80 de sari, daca am inteles bine, reprezinta succesul Frantei. In acest ”vaporas”(n.r. ”Petit Bateau”) vom naviga catre succes.”
 

Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania:

”Felicit Petit Bateau pentru tot ceea ce face, lansarea magazinului este si un act de generozitate. Este de apreciat ca ajutati si copiii mai putin norocosi, care nu se pot bucura de produsele Petit Bateau. Sper ca aceasta colaborarea dintre Petit Bateau si Salvati Copiii sa fie de durata precum si un exemplu pentru celelalte companii.”

In week-end-urile lunii martie, compania va organiza „Zilele Petit Bateau”, constand in evenimente pentru copii, desfasurate in zona magazinului: reprezentatii de teatru, animatie, modelare baloane, face painting si concursuri cu surprize. 20% din veniturile realizate pe perioada „Zilelor Petit Bateau” vor fi donate organizatiei Salvati Copiii.

Magazinul este situat in incinta Baneasa Shopping City, etajul 1, in centrul zonei Trend Street si ofera gama completa de imbracaminte si lenjerie de corp pentru bebelusi, copiii de toate varstele, adolescenti, femei si barbati.

Infiintata in 1893 in Franta, Petit Bateau are o istorie impresionanta, reusind sa intre in stilul de viata al tuturor celor carora le plac hainele bune, in care se simt bine. Marca ofera produse pentru orice varsta, de la 0 la 924 de luni.

Brandul este recunoscut pentru calitatea produselor sale si pentru inovatia permanenta: a inventat chilotul (1918), pentru care a luat si premiu in 1937, body-ul pentru bebelusi, taietura tricoului, si a introdus tricourile marinaresti in garderoba cotidiana. Articolele vestimentare sunt realizate din fire naturale de cea mai buna calitate, din bumbac, in, matase.

Petit Bateau pune accent pe calitate, confort si natural. Acestea valori cuplate cu stilul sau unic individualizeaza brandul pe segmentul sau.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top