Now Reading
Polygemma, o noua gama de produse PlantExtrakt – sanatate de la natura

Polygemma, o noua gama de produse PlantExtrakt – sanatate de la natura

Revista Psychologies

Gemoterapia foloseste partea tanara de planta (mugure, mladita, radicele, seva, seminte, etc), cu efect detoxifiant si cu organotropism specific. Folosindu-se de experienta acumulata in cei 20 de ani de existenta, PlantExtrakt lanseaza doua preparate gemoterapice din Gama Polygemma, altele urmand in viitor:

Polygemma, o noua gama de produse PlantExtraktPolygemma sinusuri este o combinatie de extracte gemoterapice ce ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute din racelile care afecteaza sinusurile si este destinat adultilor si copiilor de peste 7 ani.

Contine extracte din: muguri de Carpen – cu actiune antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta, muguri de Coacaz negru – „cortizon natural” cu actiune antiinflamatoare si antialergica, muguri de mesteacan pufos – actioneaza in prima etapa a procesului inflamator si stimuleaza procesele catabolice, muguri din Arin negru – cu actiune antiinflamataoare generala.

Pe langa toate acestea, se adauga beneficiile pe care le puteti obtine dupa cure repetate: imbunatatirea circulatiei la nivel cerebral si coronarian, reducerea inflamatiei de la toate nivelele din organism, efect antihemiragic, antispastic si cicatrizant al tesutului hepatic si la nivelul colonului, efect drenor general, ajutand la eliminarea toxinelor si la fortificarea organismului.

Polygemma cai urinare foloseste o combinatie de extracte gemoterapice ce ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii urinare prin efectul dezinfectant si detoxifiant si prin cresterea diurezei.

De asemenea, poate duce la scaderea riscului de recidiva a infectiilor de la nivelul cailor urinare. Poate fi folosit de catre adulti si copii peste 7 ani.

Produsele se gasesc in farmaciisi in magazinele naturiste, la un pret recomandat de 17 lei / flacon de 50 ml.

Mai multe detalii puteti gasi pe: www.plantextrakt.ro si www.gemoterapie.ro
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top