Now Reading
Produse de protectie solara pentru copii, de la Eucerin

Produse de protectie solara pentru copii, de la Eucerin

Revista Psychologies

Eucerin iti ofera doua produse special concepute pentru pielea sensibila a copiilor: Eucerin Spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+ si Eucerin Lotiune pentru protectie solara cu migropigment pentru copii SPF 25.

Produse de protectie solara pentru copii, de la EucerinAcestea ofera o protectie solara tridimensionala datorita combinatiei brevetate Eucerin de 3 filtre: minerale, organice si biologice.
Iata cum protejeaza ele sanatatea pielii:

  • filtrele minerale au in componenta lor micropigmenti care asigura protectie superficiala impotriva radiatiilor UVA si UVB;
  • filtrele organice contin Tinosorb S si asigura protectie profunda impotriva radiatiilor UVA si UVB;
  • filtrele biologice contin Licochalcone A, ingredient natural cu efect antioxidant ce penetreaza profund si neutralizeaza radicalii liberi fotoindusi.

Eucerin Spray pentru protectie solara pentru copii SPF 50+

Spray-ul pentru protectie solara SPF50+ de la Eucerin este modalitatea simpla si distractiva de a ii convinge copiii sa te lase sa le asiguri protectia solara necesara, cu factor de protectie mare. Se aplica rapid si este rezistent la apa. Acesta asigura o protectie UVA/UVB foarte ridicata, astfel incat copilul tau se poate juca apoi in voie, fiind si protejat in acelasi timp.
Nu contine parfum si coloranti si este recomandat si copiilor cu dermatita atopica.
Pret: 70 lei
Cantitate: 200 ml

Eucerin Lotiune pentru protectie solara cu micropigment pentru copii SPF 25

Lotiunea pentru protectie solara cu micropigment pentru copii SPF 25 asigura o protectie eficienta copilului tau. La sfarsitul verii, aceasta lotiune ii ofera hidratarea si protectia solara de care are nevoie. Contine Dexpanthenol care hidrateaza si calmeaza pielea si Vitamina E care intareste protectia naturala a pielii. Nu contine filtre chimice sau parfum.
Este recomandata copiilor peste 6 luni, inclusiv celor cu dermatita atopica.
Pret: 64 lei
Cantitate: 150 ml

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top